Antalya'dan Kırıkkaleye yapılan yolcukta bilenler bilir Polatlı yolunu. Bozuk satıh çok ve 2 şeritli yol. Sağ şerit zaten full tır ve kamyonlarla dolu. Cuma günü yaptığım yolcukta çok aşırı rüzgar vardı dolayısı ile kamyonlar ne taşıyorsa yola uçuruyordu. Bian önce onlardan kurtulmak için hızımı arttırdım. Sonra artık yollara ne düşürdülerse lastiğimi patlatmış. Parçanın resimini ekliyorum. Allahtan lastik yolda bırakmadı kırıkkaleye kadar götürdü araç park haline alınca lastik inmeye başladı. Zaten sonrasında fark ettim. Araba uyarı verdi lastikle ilgili. Uyarı vermese anlamak imkansız parçayı görünce hak verirsiniz. Lastikçi "bu ara bu parçalardan çok fazla geliyor lastiklerin çoğu bu plastiklerden patlıyor yollara ya bilerek atıyorlar yada bi sorun var abi dedi." Hayret ettim bende. Sizlerde lütfen dikkatli olun arkadaşlar. Neyin ne olacağı belli olmuyor.
Maalasef uygulama ceza yaptirim hic bisey engel olamiyor cahilce hareketlerin sonu fecide bitebilir gecmis olsun
Uygulama ceza oyle birsey var mi bizim ulkemizde? SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir kere benzer durumda başıma geldi, ilerde şehir girişinde arkamdan gelen harfiyat kamyonunu polise şikayet ettim, tente/çadır kullanmadığı için taşıdığı kumlar yola saçılıyordu, aynadan baktım kamyonu çeviriyorlardı, benzer durumla karşılaşırsanız şikayet edin, zaten kamyonda bulunan çadırın kapatılıp-açılması çok zor olmasa gerek.
Dun basima gelen olay şöyle oldu Cubukta kizimin okulu yukselen koleji bisey görüşmek icin gitmistim dönerken sol seritte arkamadan sellektor yapan bir kamyon çimento kamyonu gectim sag serite onunla beraber Ankaraya kadar peş peşe geldim 100 110 masallah hic dusmedi aradim 155 anlattim durumu tamam dediler pursaklarida indik baktim ne durduran var ne soran ben ayrildim artik