Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

şehir içinde 40lt benzinle 300 km gidebildim

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda boraumut tarafından 10 Şubat 2010 tarihinde açılan konu

1. boraumut

boraumut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar 2008 1.4 team abs era aracım var.50 gün önce depoyu full dim,50 gün boyunca şehir içinde benzin ışığı yanana kadar aracı kullandım.biraz önce tekrar full dim depoyu 40 lt benzin aldı.bu süre zarfında 300 km yol yaptım,km başına 47,5 kuruş yakmış,bu da 13 lt ye denk geliyo,geçen sene ise bu miktar 10,5 lt civarındaydı.servise ilk bakım için gittiğimde 10,5 lt ye çok demiştim ilgilenen olmamıştı acaba şimdi 13 lt ye ne derler?

2. ultraviolet

ultraviolet Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Havaların etkisi olmasın.

3. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Soğuk havalardan dolayı.Kışın çok yakması normal.Havalar ısınsın yakıt tüketiminiz düşecektir

4. boraumut

boraumut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu ay bir daha denemeye karar verdim,sonra servise gideceğim,peki bu araçların 10.000 bakımı varmı?10.000 e girdikten snra 2.yıl bakımına girmeye gerek yok değil mi?

5. atakan53

atakan53 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Atakan Çelik
    Yaşadığınız Şehir:
    53-RİZE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    ben de aracımı galeriden çıkartır çıkartmaz 165 tl ye depoyu doldurdum. tam 45 lt. benzin ışığı yandığında tam 455 km deydi araba. 455 km nin yaklaşık 390 km si şehir dışı. gerisi ş.içi yani ortalama km de 0,362 tl ye denk geliyor. sanırım motor açıldıkça km de yakıt düşecektir. havaların da etkisi mutlaka vardır.

6. aybasan

aybasan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Aydın Aydın
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    50 günde 300 km? bu orantısal olarak günde 6 km yapar demekki aracınızı çok kısa mesafelerde kullanıyorsunuz genelde yani araç daha ısınmadan belkide sizin yolunuz bitiyor...araçlar en çok dur kalklarda yakıt harcadığına göre az bile yakmış demek lazım belkidehttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

7. altay.555

altay.555 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benim aracımda 2008 model 1,4 team 100 tl benzinle şehir içinde işe gidip geliyorum ve 340 km yol yapıyorum.

8. startem

startem Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çoook yaktırmışsınnn

ben ankara ve istanbul trafiğinde bile bu kadar yaktığını hatırlmıyorum

aracım 35 binde ama bu kadar çok yakmadı.

9. Tayanç_Top

Tayanç_Top Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    <div style="-: initial; -repeat: initial; -attachment: initial; -webkit--clip: initial; -webkit--origin: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: normal; font-size: 12px; -: initial initial; "><div style="-: initial; -repeat: initial; -attachment: initial; -webkit--clip: initial; -webkit--origin: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: normal; font-size: 12px; ">
    kesinlikle katılıyorum bence de aşırı tüketimdeki sebeplerden biri bu diğeri de hava koşulları..

2009 model araç 35 bin km de...anladığım kadarıyla siz konuyu açan arkadaştan daha çok kullanıyorsunuz ve sadece toplam mesafeniz değil günlük kullanımınız da daha fazla..bu da sizin yakıt sarfiyatınızın daha dengeli olmasının sebebi

10. startem

startem Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    15 günde bir ankara-eskişehir-istanbul-istanbul-eskişehir-ankara yapıyorum.

11. ultraviolet

ultraviolet Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Şehiriçinde çok kısa mesafe ve soğuk havalarda kullanan vatandaşın yakıt şikayeti yapmaması gerekir. Bu koşullarda 1 depo ile 400 yapabilen biri öpsün başına koysun.

Bu Sayfayı Paylaş