merhabalar aracımı satmaya dusunuyorum ama pıyasa degerı ne eder bılmıyorum sızce rakam olarak ne eder yardımcı olursanız sewınırım tesekkurler
2009 model 1.4 16 v 21500 km aracım boyasızdır hatasız elmaslardan sıfır almıstım bakımlarını da orda yaptırdım bılgı verırsenız sewınırım
arkadaşlar benim arabada 2009 model1.4 team expo. abs yok aynalar gövde rengi ve otomotik. yol bilgisayarı yok.tek hava yastığı var ne kadar eder.tsk
yani benim araba şu an bu kadar eder mi.diyorlar bu arabalar çok değer kaybediyor.ben 20 750 ye almıştım.16 ancak eder diyorlardı.o zaman bu arabalar piyasada tutulmaya başlamış
1.4 team eranın sıfırı 24.400tl, pazarlıkla 24bin sıfırı 24 bin olan bir aracın (hangi marka olursa olsun) 1 yaşındaki 2. eli asla 21 etmez,bence devir için yapacağı masrafıda düşersek 2 bin lira için 2.el araç almaz
aracınız otomatikmiş, yazdıktan sonra farkettim, biraz farkı olur ama sıfırdaki kadar fark etmez ben ne kadar edeceğini bilemem, piyasadan tam bilgim yok, ama 40-50binlik araçlarda 1 yılda 8-10bine varan fiyat düşüşleri oluyor en iyisi pazar günü bir oto pazarına gidip kendi aracınızın emsallerine bakıp yaklaşık bi değer edinmektir, aracı görmeden kesin birşey söylemek yersiz olur, temiz araç biraz daha iyi fiyattan gider tabiki
tamam işte bende 21bin lira eder demiyorum ki.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif ABS olsaydı 21bin lira eder diyorum. ayrıca arkadaşın arabası expo olduğu için yeni sistem EPS direksiyon, elektrikli ve ısıtmalı gövde rengi aynalar, yeni tip 3 satırlı kadran, bagaj kapağında pandizot var. bu donanımlarıda göz önüne aldığınızda 20bin liradan satışa çıkar. çünkü diğer team donanımlardan eksiği yok artısı var.
Ben bu hafta sonu Altunizade'deki araba pazarını gezdim... 2009 model Team modellerinin fiyatları 19500-20000 TL arasındaydı... Araçlar temizdi ve km si 20.000-30.000 arasındaydı.. Demekki bu araçlar pazarlıkla 19.000 veya biraz üstüne alınabilir... Pazar fiyatlarını baz alarak kendi aracınızın artı ve eksi özelliklerini düşünerek ederini az çok tahmin edersiniz artık.. Düzenleyen : mehmet378