Araç şubat 2009 tarih çıkışlıdır. Aracın ilk sahibiyim.Araç km'den anlaşılacağı gibi garaj aracıdır. Araç Accent Era Select modeli olup yarı fulldur. Yan aynalar ve klimalar dijitaldir. Yürüyen aksamında hiç bir sıkıntı yoktur. Her sene servis bakımı yapılmıştır. Bakım ve kontrolleri araç alındığı günden itibaren Hyundai servisi dışında hiç bir yerde yapılmamıştır. Bütün bakım evrakları serviste kayıtlıdır. Araç 1.6 motor benzinlidir ve lpg yoktur.Araç üzerinde 2016 mayıs itibaren sıfır olarak alınmış 16" alüminyum çelik jant ve bridgestone turanza lastik bulunmaktadır ve alındığı andan itibaren 7bin km bile yapmadı.Araçta değişen parça yoktur. Sadece garaj giriş çıkışlarda tamponlarda sürtmeden dolayı hafif çizikler mevcuttur. Araç Şubat 2018'e kadar muayenesi vardır.Sol ön kapıda lokal boya mevcuttur. Sahibinden.com ilan numarası 484143887 https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ibinden-temiz-kullanilmis-era-484143887/detay Pazarlık sünnettir.Lütfen ciddi alıcılar arasın telefonda fiyat pazarlığı yoktur. Araç aile aracı olduğu için temiz kullanılmıştır. Alacak olan kişi bakım masrafı çıkartmayacak araca sahip olacaktır. Şimdiden hayırlı olsun.
Eyvallah Kardeş Pazarlık payı var ve ayrıca aynı model 120-130 bin km'lik araca 37bin TL koyanlara göre çok normal
Hayırlı satışlar. Fiyat bana da yüksek geldi. Era'nın piyasasını bilmiyorum ama 35.000 Tl civarına 2013-2014 multijet Linea alınabilir. Tabi tercih meselesi.
43? Otomatikte değil... Allah gönlünüze göre versin... O 37-38 yazmışlar dediklerinize bir sorun hiç arayan var mı... Lenovo A7020a40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biliyorum belki fiyat biraz pahalı olabilir ama sonuçta bu yaşta ve bu km'de araçta bulmak zor. ne kadar 13-14 model araç bulunur desenizde
hayırlı satışlar fiyat banada epey pahalı geldi. otomatik değil lpg yok alanın birde lpg taktığının düşünün mesela bana sorsalar alttaki arabayı alırım hem daha modelli hem lpg li hem otomatik hemde daha ucuz. o fiyatlara zor satarsınız o aracı ama her malında bir alıcısı vardır. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-ilk-sahibinden-hatasiz-474750864/detay
Güzel ve temiz bir araç. İnşallah forumdan birine satılır, yabancıya giderse yazık olur. Hayırlı satışlar. SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlan linkini ilk mesaja ekledim ulaşımı kolay olsun diye, hayırlı satışlar, hazır mtv zammı gelmişken biraz uzun sürer satışı bu fiyata.
Hayırlı satışlar. Ben de Getz i ilana koydugumda biraz yüksek yazdım kimse aramadı Piyasa fiyatına çekince telefon üstüne telefon geldi kısa sürede satıldı. Ilk gelen aldı gitti. Malum sitedeki rakamlar gerçek piyasa değerlerini göstermiyor bence. Böyle konuşuyorum ama yanlış anlamayın aynısını ben de yaptım. Diğer ilanlar ile kıyaslayınca aracımı daha değerli görüp yüksek rakama satacağımı zannettim ama olmadı. Umarım sizin için en iyi olacak fiyata satarsınız. LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi