Arkadaşlar ev alacağım için arabayı birkaç gün önce satışa çıkardım ama tam olarak piyasasını bilmediğimden bilgisi olan varsa fiyatı hakkında yardımcı olursa sevinirim. Aracın özellikleri : 2009 Era team abs dizel. 14000 km de. 4 adet goodyear kışlık lastik taktırdım (450 liraya) 1000 km bile yapmadım daha bu lastiklerle. Aracın 15000 bakımını yaptırdım. Temiz, vuruk vs. yok. Metalik gri. Sitede 0 fiyatı 30400 olarak geçiyor. Ben ne kadar isteyeyim ???
Malesef ikinci elde çok değer kaybediyor araçlar.. Ortalama fiyatı internette 23 bin tl civarında ediyor.. Hayırlı satışlar
25bin liradan ilan verin bence. alıcı zaten pazarlık yapar. pazarlığı öldürmemek kaydıyla 24bin son fiyat dersiniz.
Aynı aracın 2008'ini 12.500km'de 22.500 yazıp 22.000'ye verdim 3 - 4 ay önce, 23'e satılır diye düşünüyorum...
ben de 25000 dedim ancak kim aradıysa ya da görüştüysem sıfırı serviste 27000 diyorlar. Hyundai sitesinde 30400 olduğunu söylüyorum ama bayiide çok indirim yapıldığını söylüyorlar. Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. fikirleri olan başka arkadaşlar varsa paylaşırlarsa sevinirim.
team + abs 30400 deil hocam yanlışınız var.27 ile 28.5 arasında bişey olması lazım. www.hyundai.com.tr den fiyat listesine bi bakın isterseniz
aracınızın km si çok düşük..bu büyük bir avantaj..kazası yok..bu da çok iyi...ama ev için satıyorsunuz yani biraz aceleniz var..bu da biraz kötü..aracın ikinci elde değer kaybetmesi gibi bir gerçek var..bu da çok kötü..
Bir ay önce kadar bizim arkadaş aldı 2009 model crdi 15000 kmDe metalik gri... 22000 tl ye....takasta aldı.. bilgin olsun
daha şimdi yine baktım 30400 geçiyor fiyatı http://www.hyundai.com.tr/tr/Content.aspx?id=fiyatlistesi&menu_id=241 burdan bir bakın isterseniz.
Öncelikle hayırlı satışlar diliyorum. Ben de bu aralar kendime 2008-2009 dizel era almak için arayış içinde idim. Eğer fiyat konusunda anlaşabilir isek, aracınıza talibim. Selam ve saygılarımla
Daha dün bir arkadaşım aldı, araç 2008 model 1.5 crdi 22000 km de metalik gri , sadece sol ön çamurluk boyalıymış başka sorunu yok 21400 e almış. Bu arada ben de bi test sürüşü yaptım,ilk defa dizel eraya bindim. açıkcası bu kadar beğeneceğimi hiç düşünmemiştim. Maşallah fırtına gibi, çok seri gerçekten. Dizel diyince bana hep hantalmış gibi gelirdi ama alakası yokmuş.
Öncelikle hayırlı satışlar diliyorum. Ben de bu aralar kendime 2008-2009 dizel era almak için arayış içinde idim. Eğer fiyat konusunda anlaşabilir isek, aracınıza talibim. Selam ve saygılarımla [/QUOTE] http://www.sahibinden.com/acil_satilik_!!!_ogretmenden_cok_temiz_hyundai_era_1_5_dizel_tea-69WQQaXQQ23082862WQQpXQQdisplayitem araba burada.fiyatı 24000 e çektim. işim biraz acile döndü.iletişim bilgilerim sitede yazılı. ararsan görüşürüz kardeş...