http://www.sahibinden.com/ilan/alis...neer-set-gerisini-siz-dusunun-66166265/detay/ linkten ürünü inceleyebilirsiniz. Ürünlerde herhangi bir tamir yada deformasyon yoktur hepsinin kutusu durmaktadır. Şimdiden hayırlı olsun.
hayırlı satışlar. Tam da bugünlerde forumdan biri arıyordu ses sistemi. Gerçi siz o konuya linki atmışsınız ya.... Umarım tanıdık birine gider
arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Herşeyin hayırlısı olsun. Arkadaşlar gerçekten bi sesi dinleseniz sen ne yapıyorsun bu tesisat satılırmı diceksiniz. Ama 3 yaşında bi kızım var şimdi iş yerimin yanında bi kreş var kızımı oraya vercez anlicanız hiç tesisata ses veremicem o yüzden boşuna durmasını istemiyorum. Birilerine yarasın istiyorum. Teyp şuan piyasa da bulunmuyor bilenler bilir tam tesisat teybi usb li olması da ayrı bi güzellik cd derdi yok, anfiyi sorarsanız electroworld den aldım faturası vs. herşeyi duruyor. sadece tesisat kablosuna ve sigortasına 125tl verdim. Alana şimdiden hayırlı olsun sahibinden.com daki diğer ilanlar gibi fiyatı da şişirmedim. teybim var diğerlerini ver diyen olursa da 450 ye de onları vericem. Ben anfiyi 2 sene önce electroworld den 400tl. ye aldım.