Merhaba Arkadaşlar, i30 Arayışı içerisindeyim daha önce Skoda ve Renault kullandım ilk defa HYUNDAİ marka yöneliyorum. Benzinli aracın yakıtı, yedek parçada fiyat yüksekmi yada PARÇA sıkıntısı varmı, sizce piyasa ederi ne kadar ve ağır bakımları hangi kilomete aralıklarında yapılıyor. İlğinize Teşekkürler.
Teşekkürler... 2000 RXT megane ve 2005 Octavia 1.6 TOUR Kullandığım araçlar bunlardı. Daha önce Hyundai marka hiç bir araç kullanmadım. Tereddüt demeyelim ama muallakta kaldım
5 Yıl 100.000 km garantisi olan araçlar, bence çok tereddüt edilecek bişey yok. Yeni çıktığında fiyatları yüksek olur sonra paket değişiklikleri ile yerine oturur. Şu an yeni i30 alınabilir durumda. Parça ve servis fiyatı bütün hyundai modellerinin uygundur. Parça sıkıntısı yok, benim aracım Türkiye'de az olan bir model, parça lazım olduğunda fabrika stoğunda yoksa kore'den en geç 1 haftaya geliyor. Büyük ebatlı parçalar biraz daha geç gelebilir.
aramıza hoş geldiniz i 30 deneyimi olan çok arkadaşımız var forumda muhakkak yardımcı olacaklardır size ve sorularınıza hyundai sorunu az olan parçası muadillerine göre gayet ucuz olan bir markadır
İlginize Teşekkürler. 2008-2009 serisi 1.4 motorlarda kasa ağırmı kalıyor 1.6 mı almalıyım.. tahmini piyasa nedir internet sitelerinde aynı seri için 22.000 ve 28.000 Arası farklılık gösteriyor bu boya parça değişinlerden farklılık gösterebilir ama bulduğum araçlar farksız ama fiyatlar yazdığım şekilde.
kesinlikle 1,6 almanızı tavsiye ederim kasanın ağırlığından ziyade performans ve kullanım için ayrıca tutulması nedeni ile 1,6 alın derim fiyat konusunda ise bir yorum yapamayız çünkü malüm herkezin arabasının herkeze göre bir ederi var siz beğenin içinize sinsin gerisi önemli değil