Arkadaşlar aracımı satışa çıkardım.ilgilenenler www.sahibinden.com adresinden 257123119 nolu ilanımı inceleyebilirler..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...hMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false hayırlısı olsun GT-I9082 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Terbiyesizlik yapiyorum biliyorum ama sonra diyoruz 2. El neden yüksek GT-I9082 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam aynı aracınızın benzinli ve 2004 modelini mayısın 20 sinde bi 18600 e almıştık , o zamandan bu yana araba fiyatları bu kadar mı arttı acaba , siz bilirsiniz herkes malının sultanı , bir fiyat istemek ayrı satmak ayrı. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
vay be ben bedava vermişim valla 2005 model 91 binde 17bine sattım LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birincisi fiyat yuksek ikincisi ogretmenden olunca ne oluyo bende buna tavim yok imamdan yok ogretmenden yok doktordan bana gore bu cumleler sahislarin acziyetini gosteriyor. LG-E460 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yakın zamanda makyajlı kasa ilk sahibi olduğum 2006 model, 1.4 otomatik , sunroof ,ısıtmalı ayna 4 hava yastığı vs en full modelini 128bin km de komple servis bakımlı 25bin tl ye sattım
Arkadaşa birisi gaz vermiş bence hani birisi aracını örneğin 20 ye satınca başka biride ulan onunki 20 ise benimki 22 eder demişse buda o zaman ben öğretmenim benimkide 25 eder diye gaza gelmiş sanırım Allah’tan doktor değilmiş o zaman 30 û geçerdi rakam