Arkadaşlar merhabalar, Bir aciliyetimden kaynaklı aracımı satıyorum , aracın 3700 hasar kaydı mevcuttur. Komple boyalıdır ben alırken bu şekilde aldı , araç iyi durumda herhangi bir sorunu yoktur yaptığım bakımların çoğunu paylaşmışımdır sitede takip eden abilerimiz varsa bilirler mutlaka. Muayane 2020 yılına kadar,4 amortisör yeni , triger zinciri yeni , baskı balatası yeni. Alan arkadaşı üzmez yakıt koyup istediği yere gidebilir. İstediğiniz ustaya ve servise gösterebilirsiniz motoruna kefilim, Güçlü seri ve ekonomik bir araçtır. Satma gözüyle bakmamıştım hiç bir bakımından kaçınmadım aciliyetimi halledersem ilandan kaldırıp binmeye devam edebilceğim bir araçtır. 22.000 TL ye bırakmayı düşünüyorum ciddi olanlar varsa biraz daha pazarlık yapabilirim bu fiyata kaçmayacak bir araç. Açık söylemek gerekirse 25 milyara satsam dahi aldığım o paraya aynı temizlikte araç bulmak zor bu piyasada. Araç şuan Artvin'dedir 1.5 ay sonra kadar gelecek ciddi olanlar olursa istanbula getirebilirim Hayırlı satışlar herkese ilan linki alttadır. https://www.sahibinden.com/ilan/vas...z,agir-bakimlari-tam-sorunsuz-595477880/detay
Hayırlı satışlar Emre. Uzun zamandır forumda göremiyoruz seni. Uygun fiyata araç arayan kaçırmasın. Geçmişi bilenen bakımlı bir araç.
hayırlı satışlar. bu dönemde bu fiyata araba kalmadı. fırsat aracı olmuş daha güzelleri nasip olur inşallah
@EmreFırat , kararın hayırlı olsun , yeni aracın da gönlünce olur inşaallah , harç aldırır ,borç sattırırmış , mal ne ki ?
Abilerim çok sağolun iyi dilekleriniz için. Yaza tekrar alırım kısmetse Forumdan ciddi bir alıcı çıkarsa eğer fiyatı 20 milyara kadar düşebilirim hatta bir ufakda üzerine araç başında pazarlık olur yine
Arkadaşlar ilanı 20bin tlye düşürdüm aracın kaporası alındı. Bu hafta satılıyor forumdan arayan soran abilerime ayrıca teşekkür ediyorum. Kısmetse yaz gelmeden tekrar hyundai ile dönüş yapıp güzel uygulamalara devam edeceğim )
Valla bedava parasına gitti biraz benim akılsızlığım oldu geçen 15 gün önce motorumu sattım 15!bin civarı nakitim vardı elimde. Gereksiz ıvır zıvır dağınık borçlarımı kapadım erkenden parayı bitirdim üstüne bedelli askerlik çıkardılar. Hazır birikmişi kartlara yatırıp borçtan kurtulunca yeniden para gerekti açıkcası. 15 bin kredi çeksem geri ödemesi en kötü bankaya 22 milyar çopuna 25 bin geri ödemesi faizler çok yüksel krediye tekrar bulaşmak istemedim. Bir dostum deseydi al kardeşim 15bin tl satardım o fiyata aracımı nisan mayıs ayına kadar 15 bini biriktirip verip aracımı geri alırdımda. Yakın görüpte sorduğumda yok deyip aracı satılığa çıkardığımda pazarlığa tutuşmaya çalışan dostlarımı görmek üzdü beni açıkcası ona sinirlendim. Ama hayırlısı olsun herşeyin alan kişide benim gibi memnun kalır inşallah. Bizim yaş daha 26 ben kendimi bildiğimden beri çalışırım birşeyler yapmaya çalışırım azimliyimdir önümde çok yıllar var. Tekrar alırım bir araç allahın izniyle allah kimseye muhtaç etmesin yeterki aracıda kötü gün için almıştım sonuçta yerini buldu buna kısmetmiş