Arkadaşlar elimde aracıma ait birçok parça var. Kullanan olursa fiyatı sizler belirleyin. 2006 era dizel araç modelim. Araç Mahkemeye konu olduğundan yetkili servis çıkan parçaları onara yapmadığından yenileriyle değiştirildi değiştirdi. Resim ekleyemedim oda benim beceriksizliğim Radyatör sağlam. (yağ karıştığı zaman yetkili servis sökmüştü değiştirmişti ) Sol arka kapı iç kilit sistemi (sağlam ama 2 kez açılmadı servise gittiğimde söküldü değişti Sonra sağlam dediler dursun diye aldım.) Sağ ve sol aks komple (motorda hafif vuruntu vardı akslar mı motor takozlarımı karar veremediler aks lar değişti. Hafif varmış ama boşluk sağ da sol da sıkıntı yok.) Emme manifoltu ( Araç gaz yemiyor diye değiştirildi içi komple kurum dolmuş yenisi takıldıktan sonra eski çıkanı temizlettim duruyor sağlam değil bilmiyorum) Motor üst kapak ( köşesinde hafif bi çatlak var. Sanayide usta bana getirsen 15 lira metal japonu var onla hallederdik dedi sıkıntı yok dedi ancak servis değiştirdi.) Yag pompası (normal de hiçbir sıkıntı yoktu bu parçada ama diğer parçalar değişince çatlak var dediler değiştirdiler) Motor bloğu ( su kanallarının kenarlarında aşınma var kaynak atılıp tornaya girmesi gerekiyor.) birde iveco Daily turbosu var. 5432032509 mesaj atarsanız dönmeye çalışırım hemen. Aramaları açamıyorum. Ara ara siteden de cevap yazabilirim.