Arkadaşlar merhaba 2 adet bassları sıfır aldım pioneer w311 d4 çift bobin 1400watt 400 rms , toplamda 2800 watt 800 rms güce sahip . Kabini özel yapım pandizotcu mehmet usta tarafından yapılmıştır . Bassları 460 liraya aldım , kabin 190 tl toplamda ilk 600 lira istedim , 550 dedim 500 düştüm daha altına verilmez ama ürün getz için uygun değil malesef . İnanın 1.5 ay kullanamadım hevesimi alamadım . Ev ile iş yeri 2.5 km zaten gidiyorum garaja bırakıyorum akşam çıkıp eve geliyorum 1 tane müzik baştan sona dinleyemedim diyebilirim . Ürünler zorlanmamıştır edison 1000a 3000 watt 1ohm 1000 rms gücünde amfi ile yarım gain ayarında kullandım tamamen sorunsuzdur Son dip fiyat pazarlıksız 450 tl İstanbul/eyüp Nakit ihtiyacımdan çok işime yarayan ürünle takas olabilir . Takas önceliği double din teyp istiyorum tv ve navigasyon , geri görüş kamerası bağlanabilme özelliği olması şartıyla . Hayırlı geceler [
Cihazlara ben kefilim. Kabini de ben yaptırdım. 118 litre, adamın ciğerini söker. Dinlediğiniz en kral basdan iyi çalacağının garantisini veriyorum. Başka bir araçta 118 litre ile 2 adet pioneeri 1 ohm'da 1500watt rms ile çaldırdım, bu baslar bu litrede çok iyi watt yiyor.
Kesinlikle abi , kabin 10 numara . Pejoda kullanırken ciğerlerim dalgalanıyordu işte tadını alamadık bir anasını satayım