Merhaba arkadaşlar, üzülerek ve istemeyerekte olsa, yurt dışına çalışmaya çıkma durumu olduğundan aracımı satma kararı aldım. İlanımızı da bu gün yayımladık. Allah bir tane daha Hyundai kısmet eder inşallah dönüşte. http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ilik-hyundai-accent-1.5-crdi-217263677/detay/
Teşekkürler arkadaşlar. İlanı öğleden sonra koydum, akşam ilk gelip bakan arkadaş beğendi ve aldı Mecidiyeköy'e gitti araç. Bu sabah adamın motor ustasına götürüldü araç ve sıkıntısız şekilde güven oyu aldı. Yarın sabah satışı yapılacak kısmet olursa inşallah. İş sonrası geri dönüşte otomatik i20 veya xd2 var gönlümde inşallah. Allah sizlere de gözlnüze göre versin. Araç satıldı ama ben buralardayım her zaman bilesiniz
abi çok hızlı satmışsınız bende dün ilana vermiş nerde araç diye aranıyordum ben erabamı ilana koymuştum mayıs ayında satamamıştım,bırak satmayı arayan bile olmamıştı
Hayırlı satışlar diyemedik ama alana satana hayırlı olsun inşallah D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ikinciel piyasısı yüksek sahbinden.com a bakıyorum 2006 15. admire yazmış 19 bin 22 bin gerçekten uçuk fiyatlar millet mi kafayı yemiş yoksa piyasa mı yüksek bilmiyorum ama siz satılması gereken fiyata satmışşınız. İki tarafada hayırlı olsun
Araç yabancıya gitmedi arkadaşlar, biraderim istedi ve onda kaldı. İlanı dün itibari ile sildim. Gene gözümün önünde olacak bizim kerata.