0 araç alacağım için çok severek bindiğim kullandığım aracımı satmaktayım. aracımın çalışmayan aksamı yoktur. bütün bakımları yapılmıştır. her hafta sonu düzenli ve özenli yıkayarak cilasını yapmaktayım. tüp takılmamıştır benzinli bir araçtır ve oldukça ekonomiktir. 4 lastik yeni, muayenesi 1 sene daha var, hiç bir masrafı yok, ABS'li ve 2 hava yastıklı modelidir. aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Pazarlık payım vardır. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-konforlu-ve-ekonomik-accent-319981080/detay
hey yavrum 1.3 ler tutulmuyor diye fiyatları 12 13 binlerdeydi. şu hale bak hayırlı satışlar dilerim.
Fiyat olarak gerçekten çok araştırma yaptım ve şuan acileyetim bulunmadığı için bekletiyorum. En yaygın olan sahibinden com sitesinden karşılaştırma yaparsanız eğer benim fiyatımın normal olduğunu düşüneceksiniz. Eder mi derseniz bende sizinle aynı fikirdeyim fakat piyasa bu şekilde
yok sizin için söylemedim zaten. genel itibarıyla fiyatlar çok yüksek. malesef yeni bir araç alırken de ederinin çok üstüne alıyoruz.
hepimizde aynı düşünce. 1 ay içinde bende aracımı ilana koyacağım. bi fiyat yazıcam ama ederi değil kendi içim bile el vermiyor AMA PİYASA BU... hayırlı satışlar...
Aynen dostum. Acil ihtiyacım olsa piyasanın altınada yazarım fakat benim yeni alacağım araçta piyasa fiyatını koruduğu için ortalama olarak bu fiyatı uygun gördüm. Satılır veya satılmaz hayırlısı artık
Sahibinden.xom yüzünden piyasa şişip duruyor. E insanlarda aradaki fiyat farkını karşılayamayınca krediye baş vuruyor. Sırf bu yüzden memleketimizde faize ne kadar paramız gidiyor kim bilir.