Merhaba Arkadaşlar, 2005 model admire (füme/koyu gri) aracım ihtiyaçtan satılıktır. İzmirde yaşıyorum. Araç 217bin km'de. (Taksi çıkması değildir) Manuel vites, klimalı, otomatik cam mevcuttur. Atiker sıralı lpg vardır. Ruhsata işlidir. Yürüyeninde hiçbir sorun yoktur. (Daha önce forumda bahsettiğim arızası benzin pompası değiştirilerek giderilmiştir.) Benden önceki sahibinden kalma ufak tefek vuruk ve çizikleri vardır. Sağ kapıda da benden kaynaklı bir çizik vardır. (Pasta cila ile geçer) Beni rahatsız etmediği için herhangi bir işlem yaptırmadım. 22.000 TL istiyorum ama tabii ki pazarlık payı mevcuttur. Aklınızdaki rakamla arayabilirsiniz. Ben tanıdıktan aldığım için ekspertize sokmadım, söylenene göre değişeni yok. Alacak olan istediği ekspertize ve ustaya gösterebilir. Aşağıdaki numaradan bana ulaşabilirsiniz. 0507 863 94 25
Teşekkürler arkadaşlar. Aracın fotolarını birkaç güne ekleyeceğim. İş yerindeyim şuan o yüzden çekemedim.
Keşke bide aracın 1.3 mu 1.6 mi olduğunu belirtseydin kardeşim SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi