Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Şarz dinamosundan gelen ses

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda 2001uzm tarafından 7 Haziran 2012 tarihinde açılan konu

1. 2001uzm

2001uzm Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    R.Uğur ŞENTÜRK
    Yaşadığınız Şehir:
    10-BALIKESİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    2009 model era team aracım var, araç boş viteste normal rolentide çalışırken içerden duyulabilecek şekilde bir uğultu geliyor. Sanayi de ustalara gösterdiğimde şarz dinamosundan sesin geldiğini bilyelerin tamire ihtiyacının olduğunu söylediler. Serviste ise hiçbir sorun olmadığını normal bir ses olduğunu aldırış etmemem gerektiğini, eğer artarsa sesin öyle servise gitmem gerektiğini söylediler. Böyle bir sorunla karşılaşan arkadaş varmı yol gösterirseniz sevinirim saygılar

2. SinnerWithGod

SinnerWithGod Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    2 gün önce bnm 2005 model admirenin şarj dinamosunun ordan uğultu şeklinde bilya sesi geliyordu....elektrikçiye gittim bu bilyaların ömrü 100bin km falan zaten dedi arabada 98bin km değiştirelim bakalım dedim....şarj dinamosu içinde biri büyük biri küçük 2 bilya var! küçük olandan sökünce baktık biraz ses geliyor ! neyse açmışken 2sinide değiştirdik.Ses yine var! 90 bin kmde triger seti değişmişti! ses nerden geliyor anlamadım..bende birazdan götürecem bakalım sanayiye! neyin nesiymiş

3. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    Ustalar Güzel Biliyor Vallah 100 Bin Km Ömrü Diye İlahiii Triger Kayışlarında Da Yapabilir

4. SinnerWithGod

Alınan Beğeniler:
    2
    sorma birine inandık değiştirdik bilyaları......Ama bende olabilir dedim çünkü trigeri 8000 km önce değiştirmiştim! yapmaz heralde diye düşündüm! bakalım görecez

5. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    Triger Kayışları Benimde Sorun Yapmıştı 2 Kayıştan Sonra Huzuru Bulmuştum :)

6. SinnerWithGod

Alınan Beğeniler:
    2
    triger kayışında marka önerebilirmisin dimitri ?

7. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    Sanırım Yanlış Hatırlamıyorsam Dayco İdi

8. SinnerWithGod

Alınan Beğeniler:
    2
    Dimitri kardeşim ; şimdi 2 farklı ustaya gittim ve sonuç bilya sürtme sesi gibi diyordum ya o ses direksiyon pompasından geliyormuş!!!!2 ustada bir şey olmaz dediler...ileride direksiyon sertleşmeye başlar dediler.bu ileride kelimesi tahmini ne kadar zaman sürer ve yolda bırakırmı?

9. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    Bu Konuyu Tam Bilemicem Yanlış Yönlendirmek İstemem Ama İleride Kelimesi Aracı Fazla Kullanmıyorsanız İleride Kelimesi Çok Uzaklarda :) Zaten Sertleştimi Baktırırsınız Böyle Kalsın Derim

Bu Sayfayı Paylaş