Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Sapanca Güvenilir Bungalov - Xxxxxxxxxxx Bungalov

'Gezi Rehberi' forumunda MSC tarafından 1 Eylül 2024 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,941
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Merhaba,

Sapanca bungalovlarının güzelliği dillere destan, ancak maalesef bu güzelliğin gölgesinde olumsuz olaylar da yaşanabiliyor. Özellikle son zamanlarda dolandırıcılar bu işi de el attılar.

Bir arkadaşıma ait linkteki bungalovlarda güvenle konaklayabilirsiniz. Forumdan olduğunuzu belirtirseniz bir miktar indirim de yapacaktır.

Son düzenleme: 2 Eylül 2024
    MAERKEK ve fume bunu beğendi.
  2. acipinarli

acipinarli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    636
    Ad Soyad:
    internet gezgini
    Yaşadığınız Şehir:
    68-AKSARAY
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    Bungalovları bilmem ama sapancaya bu yaz gittim. Hiçbir özelliği yok. Bungalova gir tatil boyu çıkma. Tatil bitince eve dön mantığı var. Göl kenarında gezelim dedik göl kenarı yok her yeri tapulamışlar. Özel mülk olmuş içeri girip yiyip içmeden gölü göremiyorsun. Birisinin sahibi ile konuştuk gölü gezemiyor muyuz diye. Yok girip içerde yemek yemeniz, çay içmeniz vs lazım dedi. Önünde çay fişi yazıyor baktım 30 tl idi.

Gölü görecek hiç bir yer yok mu dedim. Tarif etti belediye bir alan bıraktı diye
    Gittik az bir yer ve pislik içinde. sonra bir yer bulduk orada 500 metrelik bir alan yürümek için ayrılmış ama Türk yok. Hep arap geziyor.

Yukarılara çıkalım dedik. Yaylalara çıkarken manzara olan her yeri yine lokanta, çay bahçesi vs yapmışlar. Parasız girilmiyor.

Yazık dedik 2 gün kaldık ama bir daha tövbe gitmem sapancaya.

Kocaeli'nin ormanyayı gezdik şükür orası vardı. Ücretsiz giriş çıcuklar içşn güzel bir yerdi.

SynysterGates bunu beğendi.
  3. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,091
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Kardeşim memleketin deniz kıyıları bile parsellenmiş , koskoca Akdeniz sahillerinde , adam belediyeden plajı kiraladım diyor , bir şemsiye 500, iki şezlong 500 etti mi 1000 TL , kendi ülkende her yerde soyguna razı olacan , o çevre felaketi kirlilik ise çok daha önemli tabi , kendi ellerimizle bu ülkeyi yaşanmaz hale getiriyoruz maalesef.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,941
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Kırkpınar sahili gezebilirsiniz, teleferikle hem sapanca hem de kuzu yayla gibi gölü de gören yerlere çıkabilirsiniz. Yapılacak bir çok şey var.

https://maps.app.goo.gl/7kCTMNToMHaNByXV6

5. acipinarli

acipinarli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    636
    Ad Soyad:
    internet gezgini
    Yaşadığınız Şehir:
    68-AKSARAY
    Araç Modeli:
    Haritanın gösterdiği yer yanlış. Çay bahçesine çıktı. Burayı Çay bahçesi sahibine sorduk tarif etti. Gittik suyun kenarındaki sazlıklar uzamış. Göl görünmüyor. Belediye bakmamış. Etraf çöp içindeydi. Açıklıklar vardı ama etraf çöp dolu idi. Resimde görünen rıhtım gibi yerin üzerine çıktık suyu görebildiğimiz tek yerdi neredeyse.

Doğru yer şurası.
    https://maps.app.goo.gl/CBMLSigQ2mkaZsfYA
    Ama yürüyüş yeri çok kısa. Bir ucunda diğer ucu 10 dakika. Ağır ağır yürürsen. Ben sapancayı bu şekilde hayal etmemiştim.

Abant gölü ve Gölcük Tabiat parkı mükemmeldi. Sapanca gölünü de öyle hayal etmiştim gitmeden önce.

Uzak bir tarih değil dediğim. 7-9 ağustosta oradaydım.

Kuzu yaylaya çıkamadık teleferikle. Eşim korktu uzun süre olunca
    Arabayla çıkalım dedik gölü gören her yeri tesislerle kapatmışlar. Bi max fun diye bir yer vardı. Oto park ücretli. Gölü görüyor. Fotoğraf çekinelim dedik küçük bir alan vardı sadece. Geri kalan yerleri dekore etmişler kendileri parayla çekiyor. Zıp zıp vardı çocuklar binse dedik 300 tl dediler.

Kartepe ve kuzu yaylaya çıkarken mesire alanı vardı orayı sevdik. Giriş ve otopark parasızdı. Ağaçlar müthiş yüksek be görkemliydi. Gölü görse muhtemelen orayada özel tesis kurarlardı.

Son düzenleme: 1 Eylül 2024
  6. acipinarli

acipinarli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    636
    Ad Soyad:
    internet gezgini
    Yaşadığınız Şehir:
    68-AKSARAY
    Araç Modeli:
    Amacım bungalovları kötülemek değil. Millet İstanbul keşmekeşinden kafa dinleme amacıyla gelip havuzuna girip stresini atıyor ama gezmek istese gezecek yer bulmak sıkıntı. Gölün kenarında çocuğumla eşimle yürüyeyim diyecek aşan bırakmamış belediye. Her yer tesis olmuş.

7. acipinarli

acipinarli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    636
    Ad Soyad:
    internet gezgini
    Yaşadığınız Şehir:
    68-AKSARAY
    Araç Modeli:
    Haklısın abi paralı yerler varmış. Geçen pazartesi - perşembe arası kızkalesine gittim. Plajı ücretli mi acaba dedim giderken ama ücretsizdi şükür. Paralı yerde vardır muhakkak. Şezlong kiralamadık. Çantayı öyle koyduk kenara. Şezlong 300 tl diyorlardı. Kaldığım yer şemsiye verdi sadece oda yetti. Denize sıfırdı kaldığım yer. Pansiyon çok iyi değildi ama günlük 1000 tl'ye maksimum hizmeti aldık. Denizle aramızda pansiyonun kahvaltı için kullandığı masalar vardı.

Son düzenleme: 1 Eylül 2024
    Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  8. fume

fume Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    674
    Ad Soyad:
    Ali
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    @MSC sağ olsun, arkadaşına incelik yapmış, çokça ziyaretçisi olan bu forumda tanıtım yapmasını sağlamış. Doğma büyüme Sakarya'lı olarak biz son birkaç yıldır Sapanca'ya sadece Uzunkum için gidiyoruz. Misafirimiz varsa halka açık göl kenarında mangal ile ferahlamaları için, sadece biz gidiyorsak çocuğa hamak serip dinlenmek için.

Yukarıda yazılanlar maalesef doğru, biz son gittiğimizde Sapanca artık küçük Arabistan olmuştu. Turistik ziyaretin ekonomiye faydası vardır. Tur otobüsleriyle İstanbul'dan, civar illerden gelip Sapanca'nın doğasını keşfeden, alışveriş yapan, esnafına para bırakan, sonra dönen turistleri geçiyorum. Benim tepkim resmî kanalların plansız-ölçüsüz şekilde dağıttığı arazi-arsa-ev satın alma serbestisini sonuna kadar kullanan, yerleşen, ev dizen, dükkan açan Araplara. Bir ilçenin demografisi tümden değişiyor, esnaf ve yetkililer buna sessiz kalıyor.

Serdar Bey'den ricam şu olsun, arkadaşı bu konuda neler düşünüyor, bizimle paylaşır mı? Hem hizmet sektöründen, hem de Sapanca'nın içinden biri olarak bu yabancılarla muhataptır. Durum ne denli kötü, bu şekilde düşünmekte ve endişelenmekte ne kadar haklıyız, bizi bilgilendirirse çok seviniriz.

acipinarli ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  9. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,941
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Harita yanlış değil, 40 yıldır gittiğim yerler. siz yolun kafelerin olduğu kısmın lokasyonunu koymuşsunuz. Arkadaş göl kenarı sorduğu için olabilecek sadece bir yerin konumunu koydum.
    Sapanca gölden ibaret değil, çevresinde bir çok yayla ve hatta kanyon olan bir yer. Kalkıp gölden başka hiç bir şey olmayan abant ve gölcükle kıyaslamak çok doğru değil.

Arkadaşımın müşteriye ihtiyacı yok, dolandırıcılık olaylarından buradaki arkadaşlar etkilenmesin düşüncesiyle adres gösterdik ama sapanca'nın ve çevresinin eleştrildiği bir konuya evrildi. linkleri kaldırıp konuyu kilitliyorum.

Son düzenleme: 2 Eylül 2024
    kutsayulu ve acipinarli bunu beğendi.
Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Bu Sayfayı Paylaş