Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Şanzıman Sorunu?

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda karaca38 tarafından 7 Şubat 2009 tarihinde açılan konu

1. karaca38

karaca38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar merhaba. 2009 Model Accent Era 1.5 Team CRDI aldım. Aracın vites geçişleri bana çok sert geldi.Özellikle geri vitese geçerken çok zorlanıyor? Bundan önce2008model 1.4 Team benzinli kullandım. O aracın vites geçişleri oldukça yumuşak ve rahattı. Servise götürdüğümde birazkullan düzelir falan dediler. Araç 3000 Km yaptı sorundevam ediyor ve hiçbir düzelme yok.Buna benzer sorun yaşayan oldumu?İki model arasında bu kadar fark normal mi sizce?

2. Misafir

Misafir Guest

Era'ların vites geçişleri biraz kemikli, zamanla daha yumuşak hale geliyor...

3. getz2007

getz2007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Km geçtikce bu olay düzelcektir.Bi 2.000 - 3.000 km daha yap eyer sorun devam ederse Servise göstermekte fayda var.

4. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    merak etme bir süre sonra sertlik kalmaz.

5. Airforce7

Airforce7 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Vitesler zamanla alışıyor arkadaşım. Ama baya bir süre alıyor. Merak etme telaşlanma.
    Saygılar;

6. Misafir

Misafir Guest

Benim aracım 33.000 e dayandı. Vites geçişleri önceleri çok sertti ama şimdi yağ gibi oldu hiç zorlanmıyor. Yalnız soğuk havalarda ilk aldığım gibi biraz sert geçiyor.

7. Misafir

Misafir Guest

Bu çok normal, hemen hemen bütün araçlar için geçerli, sebebide soğuk havalarda şanzıman yağının yoğunlaşması....

8. karaca38

karaca38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Öncelikle yanıtlarınız için teşekkür ederim. Aracı salı günü yetkili servise götürdüm. Vitesi söküp ayar yapmamız lazım dediler. Yapacakları iş yaklaşık 2 saat sürecekmiş. Bende zamanım olmadığı için sonra bakalım dedim. Böyle bir ayarlama yaptıran oldumu?

Bu Sayfayı Paylaş