Merhaba arkadaşlar.Maddi bazı durumlardan dolayı Insignia aracımı sattım.Şu an birkaç markanın birkaç model aracıyla ilgileniyorum.Sonata yada Santa Fe Hyundaide düşündüğüm modeller.Geniş bir aile olduğumuz için c sınıfı ve üzeri araçlarla ilgileniyorum.Boya değişen abartı bir hasar olmadıktan sonra çok sıkıntı değil.Bütçe olarak çıkabileceğim en üst rakam 35-36 bandı.Uygun kriterlerde aracı olan arkadaşlar bilgi verebilirse çok sevinirim.Herkese iyi forumlar.
Bütçeye bakarak santafee yi eleyin derim. Epey dökük araba gelir o paraya. Sonata EF kasa bakabilirsiniz. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...kullanilmis-orjinal-km-sonata-407934525/detay eski aracım, tavsiye ederim.
araç çok düzgün duruyor.mart ayında ilana çıkmış.bilginiz varsa neden beklemiş olabilir bu kadar?araç satılmaz endişesinden değil,bakan eden olduda vazmı geçildi acaba diye
ben 90.000km gibi satmıştım, durumu çok iyiyidi. motor kompresyon testinden %100 çıkmıştı. 6-7.000 km de bir yağ değiştiridim. kötü durumda olabileceğine ihtimal vermiyorum. tabii yinede baktırmanız gerekiyor.
Bende santa fe ve sonata bir ara bayağı bakmıştım. 35-36 bandında bu araçların elle tutulur iyi olanlarını bulmanız zor. Santa fe V6 benzin/lpg olanının km yüksek olanları denk gelirse iyi bir seçenek. Sonata keşke 2006 kasalara maddi anlamda çıkabilirseniz çok iyi ama kasmayayım derseniz EF yani jaguar kasalarda güzeldir.
aslında gönlüm Santa Fe 2.2 yüksek modelli olanlarda ama nispeten aile için fazla yakıt tüketen araçlar olduğundan bütçeyi yukarı çekemiyorum.Benzinli sonatalarda 2.4 olan versiyonlarda çok güzel görünüyor.Araştırmaya devam.
Merhaba. Subaru outback iyi araç ama sonata ile kıyaslandığında arada farklar var. Hem motor hacmi 3.0 hem sw. Hemde bakım olarak sizi daha fazla zorlayabilir. Subarularin bazı modellerinde lpg de belli bir km sonrası subap ayarı gerekiyor . Bu da ekstra bütçe demek. İlan da ki araç forumun eski aracı ise ki serdar abi beyan etmiş eski aracı olduğunu, detaylıca baktirilabilir. Eski bir Subaru kullanıcısı olarak subarular da harikadir. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Santa fe 2.2 leri düşündüğünüz fiyat aralığına vermezler... verselerdi ben bugün o araçla gezerdim. Suv sınıfında yakıt düşünmek mantıksız o bir gerçek, ama ya az daha para ekleyin nf serisi sonata alın derim. nacizane
Değerlendirdiğim marka modeller listesinde subarudanda iki seçenek var.Forester ve Outback.13-14 tane araç değiştirdim bugüne kadar.Kimine çok para ve zaman harcadım.Kimine yağ filtre yakıt dışında elimi sürmedim.Belirttiğim bütçede ve sınıfta yakıt dışında para harcamadan bineceğim araba diye bir iddiam yok.Ama işte bütçe olarakda hesap kitap yapmak zorundayım. Evet 2.2 lerde 40 lı rakamlara araçlar var ilanlarda ama resimden bile ne kadar hor kullanıldığı belli oluyor.Bütçemize göre araştırmalara devam ediyoruz. Aracınızın ilanı varmı?Kısaca özellikleri ekleyebilirmisiniz.
2,2 santa fenin yakıtı fazla gelecekse, eski santa fe'nin de yakıtı fazla gelir. zaten 2.2 santa fe'ler ancak 55-60 civarına kullanılabilecek bir araç bulunur. hem yakıt fazla olmasın hem fiyat 35-36 olsun hem de konfor istiyorsanız baktığınız bu araçların çoğu sizi üzer. bence bu durumda size en uygun starex, yakıtı çok düşük değil ama yeterince konforlu ve fiyatları çok ucuz.