2004 model Santa fe CRDi aldım , kilometresi 353 binde . Motor dyno testi yüzde 80 çıktı , motor ömrü azami kilometredir ?
Size bağlı, iyi bakarsanız milyon rahatlıkla çevirir. Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hayırlı olsun, motor ömrü bakımlara göre değişir. ancak sizinkisi dayanıklı bir motor, motorun yan elemanlarının bakımı da önemli. mesela EGR temizlenebilir, intercooler temizlenebilir. turbo hortumlarında hasar varsa değiştirilebilir.
Hocam hayirli olsun.. güle güle binin... Bakimlari duzgun yapilmis crdi motor omurluktur. @santafe2004 gokhan hocam model yilinizda ayni. Sizden alacagi tuyolar olabilir abimizin...
Hayırlı olsun oncelıkle.Araba gecmısını bılmıyorsanız herzzaman rısktır.Eksperlere aldanmayın.ama sız bakımları duzenlı devam edersenız mılyon devırme sansınız mevcuttur. Tabıkı bu konuda @Halil haklı yan urunlerınde bakımları zamanında yapılmalı.
merhaba aramıza hoşgeldiniz aracınız hayırlı olsun kazasız belasız.arkadaşlarında dediği gibi motora ömür biçmek şu kadar gider demek yanlış olur bu durum aracın şuanki km ye kadar nasıl geldiği bakımları düzenli yapılmışmı büyük sorunlar yaşamışmı orjinal parçalar kullanılmışmı kullanım klavuzlarındaki talimatlar zamanında yerine gelmişmi kontroller düzenli yapılmışmı .araç ne şekilde kullanılmış bütün herşey motor ve diğer ekipmanların ömrüne etki eden hususlar.crd crdi motorlar kendini ispatlamış seriler ömürleri uzun olarak bilinmekte bizim santa fe ilk kasalarda tr de 450 500 bin km de olanıda gördüm 660 bin olanı da gördüm bizzat.daha üstüne denk gelmedim yurt dışı forumlarda 800 900 binleri 1 milyonu görenler var bir arkadaşımız bahsetmişti forumdan.% 80 değer 16 yaş araç için gayet iyi değer .araçlar kapalı kutudur ne zaman ne olacağını kimse bilemez sıfır araçlarda bile bir sürü şey yaşanıyor.siz bakımlarınızı mümkün oldukça orjinal parçalar ile zamanında yapınız ilk fırsatta şanzıman yağınızıda kontrol ettiriniz ve değişiniz.ve yine mümkünse yetkili servis ilk tercih olsun veya özelde iyi bir usta bulup mümkünse ustanızıda değiştirmeyiniz.keyifli forumlar dilerim
Benim için çok değerli olan yorumlarınıza teşekkür ederim. Daha da severek kullanmaya başladım aracımı. İlginize ve bilginiz için çok minnettarım ...