Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum. Hyundaiyle ilk tanışıklığımız 2005yılında fx coupeye dayanır.aracın tek tük olduğu zamanlardan.Ankarada benden başka yoktu diye biliyorum ozaman.8 sene kullandığım aracımı 64 binde iken 6 ay önce sattım.06 RED 01... Hyundainin kalitesini sorunsuzluğunu garanti şartlarını servislerin kalitesini gayet iyi biliyorum ve çevremdeki Hyundai hakkındaki kötü düşünceleri değiştirmeye uğraşıyorum.(artık uğraşmıyorum çok başarılı dizaynlar sayesinde Hyundai türkiyede bence korenin Toyatası gibi görülmekte)opelden fln üstün olduğunu kanıtladı. Neyse asıl konuma geliyim. Şuan Bir 2010 toyota corolla 1.4 dizel otomatik comfort kullanıcısıyım aracım 77 binde servis bakımlı 1.5 parça sol ön çamurluk ve sol ön kapının yarısında lokal boya var. 2007 Santa fe takası teklif ediliyor bir doktor arkadaştan. aracında bagaj kapağında ve sağ arka çamurluk üstünde lokal boya var 185 binde. Temmuz ayında hararetten conta yakmış bosh car yetkili servisinde motor kapağı contalar orjinali ile değişmiş,krank taşlanmış 4500 tl tutmuş ağustos ayında yakıt pompası 1000 tl ye yetkili servisde değişmiş 1-2 ay öncede yağ damlatıyor diye serviste bilyeler ve triger kayışı değişmiş.1000 tl ye bu araç hakkındaki düşüncelerinizi öğrene bilirmiyim.motordan öyle pek anlamam bu motor bu kadar operasyon geçirmiş,durumu nasıl olur,bi 100.000 daha götürürmü yoksa kurcalandığı için daha mı kısa ömürlü olur.kronik problem oluştururmu? kafa kafaya takas teklif edilmektedir... şimdiden okuyan cvp veren yorum yapan arkadaşlara teşekkürler...
Aracin km si biraz yuksek ama olasi tamiratlari gormus. Eger.guzel iscilik yapildiysa motor da sorun olmaz sanirim. Tek farkli nokta bir arac 1.4 digeri 2.2 yakit farki olur sanirim. HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Krank taslanmissa randimani dusmustur. Alip komple krank degistirmeyi goz onune alin. Sent from my iPhone using Tapatalk
birde şöyle bi konu var ben araca 19 jant takmayı düşünüyorum 235 65 17 orjinal ben 235/245-45/50/55- 19 gibi bişi takmak istiyorum,asfaltta kullanıyorum araziye pek girdiğim yok,biraz alçaltmayıda düşünüyorum. 255/50/19 taksam sürtme söz konusu olurmu?