Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

santa fe amartisor sesi

'Santa Fe Forum - Club' forumunda muglali048 tarafından 23 Ocak 2009 tarihinde açılan konu

1. muglali048

muglali048 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    mrb arkadaşlar bende 2008 model santafe var aracım 2.ci el aldım ve 3000km de idi yolda giderken sağ taraftan lokurtu sesleri geliyor bu ses normal mi yoksa boyle bir sıkıntı varmı santafede
    tşk ederim

2. kong

kong Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Öncelikle merhaba, benim aracım da 2006 modeli, yeni kasa. Tarif ettiğinize benzer sesler benim aracımda da var ancak bu rahatsız edici düzeyde değil. Bu bir sorun mu yoksa normal bir durum mu ben de net olarak bilemeyeceğim. Hazır bir Santa'cı bulmuşken bi soru da ben sorayım. Aracın direksiyonu bana çok hafif gelmiyor. Bu aracımdan önce Megane 2 vardı, avuçiçi menavra yapmak falan çok kolaydı. Santa Fe'de direksiyon ağır geliyor, avuçiçi döndürmek gerçekten zor. Acaba benim araçta mı bir sıkıntı var. Yoksa hepsi mi bu şekilde?

3. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    kanımca siz amortisörün sertliginin verdiği sesten bahsediyorsunuz..bu konuda alp kardesime katılıyorum.bende anlam vermiş değilim..ama bu rahatsız edici bir düzeyde değil..şahsen yumusak olmasınıda istemezdim..sırf bu yüzden erasından ses gelen arkadasların aracına binmek istiyorum..

4. muglali048

muglali048 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    mrb öncelikle çok tşk ederim verdiğiniz bilgiyede

direksiyon sertliğine gelince bence sert olması daha iyi çünkü bildiğiniz gibi son model araçlarda belli hızdan sonra direksiyonu sertleştiren elektirikli sistemler var benimkide sert ama bence bu bir sorun değil

5. Mooch

Mooch Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu sesi kesmenin bir yolu yokmu arkadaslar...

6. Davtor

Davtor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Arkadaşlar benim santa fem yok ama bi kaç kez kullandım o bahsettiğiniz ses çok kasisli yollarda geliyor bilirsiniz içi çok sessiz olduğu için bu arabanın teker sesleri hemen kendini meydana çıkarıyor ama bence çok değil 18" lik jantları olan bir araç için oldukça sessiz ve konforlu.

Bu Sayfayı Paylaş