Hayırlı bayramlar arkadaşlar. Sanroof un kızaklarının önünde tıpa gibi duran plastiğin sanırım tırnakları kırılmış. Yerinden oynuyor ama çıkaramadım bakmak için. Sanroof düzgün çalışıyor ama yine de parçayı yenisi ile değiştirmek istiyorum. İnternetten araştırdım ama bulamadım. Bu parçanın tam adı nedir bilgisi olan var mıdır ? gEtz 1.5 vGt 4 hY kLm aBs sR Sent from my iPhone using Tapatalk
Benim sunroofta takılıyor abi kendin uğraşma ben cuma günü yaptırmaya gidicem kapanmıyo şuan.. hiç oynama götür 30 40 lira ver değiştirsinler SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeşim sıkıntı gözükmüyor. Sana zahmet Sen sorabilir misin ? ne kadarmış bu parça ben bakımını yapacağım. Belki kendim halledebilrim diye düşündüm. gEtz 1.5 vGt 4 hY kLm aBs sR Sent from my iPhone using Tapatalk
Bulamadım. Parçanın adını bilsem bulurdum. gEtz 1.5 vGt 4 hY kLm aBs sR Sent from my iPhone using Tapatalk
Kardrşim naptın hallettirebildin mi sorununu ? gEtz 1.5 vGt 4 hY kLm aBs sR Sent from my iPhone using Tapatalk
Gidemedim abi sunroofcuya dün geldik memleketren bugğnde ankaradaki büyğkleri geziyoruz malum bayram.. SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeşim naptın. Yaptırdın mı sanroofu. gEtz 1.5 vGt 4 hY kLm aBs sR Sent from my iPhone using Tapatalk
Ustam forumda yeniyim arabamı yeni aldım yaklaşık bir ay falan oldu. İlk aldığımdan beri sıkıntı yoktu sunroofta ancak bu akşam kapanırken tam oturmadı elimle destek verdikten sonra oturdu acaba ikimizin de problemi aynı mı? Birde bunun yağlanması galan gerekiyormuş ne tarz bi yağ kullanmalıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim