Arkadaşlar merhaba, 2000 model yumurta kasa accent gt sahibiyim aracın sanroofunu temizlemek için döktüm ve fark ettim ki sanroofun ön kisminda menteşe görevi gören 2 metal tirnak çürümüş ve kopmak üzereler sanroofun paslarını temizleyip boy adim ancak tırnakları bulamıyorum servis sanroofu komple getirebiliriz dedi ve 3500tl fiyat verdi. Ankara da bu metal tırnağı bukturebilecegimiz bir usta ya da sanroof ustası biliyor musunuz moralim çok bozuldu arabamı çok seviyorum ve aklım hep sanroof ya. Yardiminizi bekliyorum. Teşekkürler.
accentleri bilmiyorum ama muhtemelen ufak parça değişimiyle çözersiniz detaylı resim atarsanız arkadaşlar yardımcı olur.servise aldanmayın en kötü sanayiden veya çıkmacılardan bulursunuz.servislere kalsak arabayı yeniden imal edip getircez diyecekler
Başka bir servis ile.daha görüştüm arkadaşlar sadece tırnağı temin edebileceklerini belirttiler yarın donus yapacaklar umarım olur tanesi 60 tl imiş sanrofcular daha ne olduğuna bakmadan ağızlarını 500 den açıyorlar. Çok tesekkur ederim.
Maalesef servis bile tedarik etmiyor parçayı yada etmek uğraşmak istemiyor hyundai nin tüm parca numaralarını görebildiğimiz resimli olarak bir site var mıdır
Ankara Ata’yı arayıp Alper Çölgeçen abimize bağlanın hyundai forumundan yönlendirdiler diye söyleyin yardımcı olur kendisi parça olarak. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi