istanbulda olanlar bilir yol ayrımlarında refüj başına gelmeden taralı bölgeler var uzun bir üçgen şeklinde, bugün istoçdan başakşehire doğru gelirken çıkışı kaçırmamak için biraz taralı bölgenin uç kısmından geçtim eds ler konulmuş yeni, başına gelen var mı acaba ne kadar ceza gelir
çok saçma... uzaktan tabela koymuyorlar... tam köşe ayrımına tabela koyuyorlar... milletin gözü de projektör değil ki baykuş gibi uzaktan görsün... illaki yol bilmeyenler son anda karar verip o üçgen taralı kısma giriyorlar... Sık alışkanlık yapmamak gerek ama şahsen ben bilmediğim bir şehir e gittiğimde böyle durumlar yaşayabiliyorum...
Sizde hepten sasirdiniz galiba adam yeri taramis yeri daha neyin uyarisini yapacak. Bu milket hepten trafik nedir araba nedir unuttu galiba. SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şaka mısınız ??? yol ikiye ayrılıyor... SAĞA SOLA SAĞ TARAF edirne SOL TARAF istanbul sıkışık trafikte özellikle yüksek araçların olduğu hele hele bilmediğin şehirde son dakka köşeye dikilen tabelayı görmek zor... Ayrıca bilinki o çizgiler ayrım var sağa sola kendini atttt bir an önce çizgisi... Benim söylemek istediğim hızla akan trafikte şeritlerin hangi semte gideceği bilgisinin önceden verilmesi... Ankara da sağolsun İ.Melih Gökçek hep son dönüşe koymuş... Demek ki istanbul da da var bu sorun... Dip Not: Sen gel konyaya bilmediğin şehirde bak ben sana kavşak larda beynini nasıl sulandırıyorum... istanbul da bile bulamazsın bizdeki kavşak düzenini... Çarpışan oto gibi oynarlar seninle... Konyanın ilçelerinde her yerden çıkan yayalar bisikletler cadde üzerinde yüzlerce sokak bağlantısı ... 34 lerin hiçbiri araç kullanamıyor böyle yerde... kusura bakma ama yazdığın boş laf... gevezelik...
sanırım o kameraları yoğun trafikte açık yolu tıkıyarak tırtıklardan geçip diğer araçların önüne geçenler için takmışlar siz böyle birşey yapmadıysanız sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Ben bilmedigim sehirde ayrimi kacirdigimda sacmasapan hareketler yapmiyorum. Hatami kabullenip devam ediyorum. Kimsenin canini da tehlikeye atmiyorum. Yolu kacirdigunizda dunyanin sonu gelmiyor. Emin olun benim kadar yol karistirmamissinizdir. O cizgiler siz beyfendilerin uzerinde gezinmesi icin, duraklamasi icin yapilmamis. Yolu kacirdiysan gider ileriden donersin. Serit nedir yol nedir bilmeyen suruculerden kusmus bir istanbullu olarak tepki verdim. Her gun trafikte bu davranislar yuzunden hayatimiz tehlike altinda geziyoruz. Tabi siz alistiniz herhalde size normal geliyor 100 km ile akan yolun kavsak cizgilerinde gezinmek. SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Trafikteki en sinir olduğum durumlardan biri. Lafım size değil belki yaptınız belki yapmadınız, ama trafik olan yerlerde insan gibi erkenden girmek varken, kurallara uyarak yol ayrımından girenlerin hakkını yiyip taralı bölgenin en dibinden girmeye çalışan tipler yüzünden hergün bu trafiği çekiyoruz. Trafikteki çoğu sürücü basit kurallara uymak yerine, nereden milletin hakkını yerim, nasıl çakallık yapabilirim derdine düşmüş, sanıyorlar ki yollar kendisinin diğer sürücüler sığıntı! Devlet, hazinesine para arayacak yer bulmasın bence, emniyet şeritlerine ve taralı bölgelere eds'leri koyduklarından itibaren para akmaya başlayacaktır. Trafiğin tek sebebi bu ve bunun gibi kuralsızlığı alışkanlık haline getirmiş ve normal gören çakal sürücüler yüzünden oluşur.
birader samimi diyorum boş laf yapıyorsun... Yukarıdaki zevki sefa olsun diye mi geçmiş tehlike için mi geçmiş... yok ilerden dönüyormuş da yav he he sanki babasının yolu... Sen bence şehir dışına çıkmadığın için anlatılanın ne demek olduğunu anlamadığını itiraf ediyorsun... Ben o istanbullun efendi gibi kullanan adamını da biliyorum milleti tehlikeye sokanları da... hayatın tehlikedeyse çıkma evden dışarı... hatta git dağ başında yaşa... hem millet de rahat etsin... Allahım yavvv... Lafı nasıl nerden anlıyorsunuz belli değil... yukarıdaki kişi bak ne yazmış... iyi oku... anlamadığında tekrar oku... çıkışı kaçırmamak için birazcık kenarından geçtim diyor... taralı çizgilere daldım milleti hiçe saydım mı yazıyor... Allahım yarabbim daha okuduğunu anlamayanlar trafikte geziyor... Birde ehliyet almışlar... trafikte en büyük tehlike sen gibiler... Tövbe tövbe...
Cok birsey yazmayacagim daha sana ben ilk mesajimda sana cevap verdim dikkat edersen arkadasa degil. Sen arkadastan bahsediyorsun hala. Bence okudugunu anlama sikintisi sende. Ya da neyse kime ne anlatiyorum ki. SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynen. ordan her geçişimde kaynak yapanlar yüzünden trafik tıkanıyordu biz de söyleniyorduk (!)kaynak yapan arkadaşlara, hep derdim şuraya da bi eds koysalar diye bugün siftah yapmış olduk yerinde bir uygulama ama yolu bilmeyenler için sıkıntı, yol ayrımına gelmeden 100 200 m öncesinden tabelayla güzergah bilgilendirilmesi yapılsa güzel ama memleket işte