Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Sanayi mi servis mi sizin tercihiniz ne???

'Sohbet' forumunda korayparisa tarafından 6 Ekim 2011 tarihinde açılan konu

1. korayparisa

korayparisa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Konya Ereğli de otopraktikerde işçilik almaksızın bakım yapıyorlar 130-140 tlye bütün bakım çıkıyor ve gayet dürüst davranıyorlar eğer parçanız işlevini yitirmediyse ille deyenisini takmalısınız demiyorlar benim araca atiker lpg taktırdımmotor garantisi yok zaten yeterince masrafım var kasko vs. servisin her şeye fazla fiyat vermesi ve hiçbir sorunumu giderememesi beni iyi bir ustaya yöneltiyor MErsinde tanıdığınız iyi bir özel servis var mı? Görüşleriniz

2. korayparisa

korayparisa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar düşüncelerinize ihtiyacım var servis canımı sıkıyor sanki her şeyi zoraki yapıyorlar

3. ilkersevuker

ilkersevuker Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aslında en güzeli servis tabikide.Ancak parada kolay kazanılmıyor.Hoş dışardada bedava yapmıyorlar.Ben şanzıman keçesini değiştirtecem şanzıman açılmışken balata takımıda değişecek triger değişecek amortisorler değişecek 500 tl işçilik çıkar dedi usta ortalama buda az değil serisede danışmayı düşünüyorum<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">

4. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    TAbikide Dıışarda Yaptırmak

5. ilkersevuker

ilkersevuker Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sizce bana verilen fiyat normalmi <div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">

6. murat_dastan

murat_dastan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    mersinde tanıdığım usta yok ama şunu söyleyeyim, sırf yetkili servisteki usta geçinen birkaç ukaladan dolayı servise gitmiyorum. iyi birer tane mekanikçi, elektrikçi ve kaportacı buldum tüm işlerimi onlara yaptırıyorum. gerekli parçaları da internetten alıyorum. hem bi süreden sonra ustalarla kanka olunca da ufak tefek işlere para almadıkları gibi, yolda falan kalsam gelip çekiveriyorlar. bence sanayi forever arkadaşım. servistençok canım yandı. zira 2000 tl civarı çıkarttıkları işlerin tamamını sanayide 750 tlye halletmiştik.

7. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    bende vw varken özel servise götürüyordum çünkü adamlar bir ampül değişimine bile 100 tl para istiyorlardı..

hyundai aldığımda ilk özel servise götürücekdim bir iki yerden fiyat aldım sonra resmi servise götürdüm sokdum evet aldığım fiyattan 100 tl fazla verdim ama resmi servis neticede bilgisayara yapdıkları işi kayıt ediyorlar ve sistem online olduğu için istanbulda bakım yapsan diyarbakırdaki servisde yapılanlar çıkıyor.. satarken büyük avantaj .. şahsen ben resmi servisde yapılan aracı tercih ederim araç alırken yani verdiğin fazla paranın farkını satarken görüyorsun...

servisin abi biz bu arabaya kefiliz devamlı bize geliyor demesi var birde biz bu arabayı bilmiyoruz demesi var.. benim aracımın mesela iki tane ekspertiz raporu var bir ankarada bir istanbulda yapıldı..

Düzenleyen : panzer

8. murat_dastan

murat_dastan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    bence 500 tl sadece işçilik için çok fazla. sanırım 250-300 tl arası halledilebilir.

9. ilkersevuker

ilkersevuker Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    izmitte usta arıyom varsa öneri sevinirim<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">

10. murat_dastan

murat_dastan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    tanımadığım şehirde aracımı götürecek usta bulmak içi izlediğim yol şudur. sanayide sadece hyundai yapan ustaları tespit eder, en kalabalık olanında aracımı yaptırırım. hiç yanıltmadı.

11. eren yavuz

eren yavuz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Eren Yavuz
    Mersinde servise gitmeyen biri olarak size sanayide tuncay skoda özel servisinin tam karşısına düşen japon araç bakımı yapan arkadaşları tavsiye ederim.Yanındada parcacı var zaten:) İsmini hatırlayamadım üzgünüm.Yılda 1 kere gidince ismi unutuyorum malesef:( İşlerinin ehli arkadaşlar.Aynı yerde elektrikçide var.O arkadaşta çok temiz çalışan,başarılı bir elektrikçi.

12. omerbarisk

omerbarisk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    valla skoda fabia'm varken konya ve bursadaki resmi servislerinden memnundum ama ankara'daki 2 tane servisle boğaz boğaza gelmiştik. ikisini de en yukarılara şikayet ettişm ama birşey çıkmadı. ben de bir tanıdığın önerisi ile ağırlıklı vw araçlarına bakan bir özel servise götürdüm, senelerce de memnun kaldım ama şu an arabamın hala 4 sene garantisi var ve açıkcası senede birkaç yüz lira fark için özel servise gitmem. ayrıca skoda'nın ankaradaki servislerine göre hyundain ankaradaki yetkili servislere 3-5 gömlek daha iyi bence. bu biraz da şans işi, her markanın her şehirdeki servisi aynı kalitede olmuyor.

13. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    yağ değişimi dışarda 120tl filan servistede 150tl ye yaptılar..servisin herturlu yaptıgı işe garantisi var..ben şu ana kadar servise 1.500tl gibi bir rakam ödedim ama garanti kapsamında 6.000tl değerinde parça değişti..

14. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    ben genelde servisten orjinal yağ ve hava filtresini alıp dışarıda değişim yaptırıyorum. benim aracın yağ ve hava filtresi 10 tl. yağı da castrol magnatec alıyorum 55 tl. yağı ve yağ filtresini değiştirenustaya da 10 tl veriyorum. toplamda 75 tlye geliyor.

15. eren yavuz

eren yavuz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Eren Yavuz
    servise gidip gitmemek göreceli bir kavram.Benim aracım 2009 model ve daha 19.000 km de.Garantiden değişecek çok şükür hiç bir sorun görmedim daha.Yağ,filtre değişimleri içinde 450 tl vermek bana göre pek akıl karı değil.Ben servisten daha güzel şekilde bakımlarını yaptırıyorum ve herşey dahil 200 tl yi bulmuyor.Dediğim gibi kimisi servisi tercih eder kimiside özeli.Seçim meselesi..

16. Hasan D.

Hasan D. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Ad Soyad:
    Hasan DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    bu konu daha önce de tartışılmıştı benim izlediğim yol şu şekilde ustama b liste yaptırıyorumaraştırıyorum orjinal parçaları alıyorum tüm parçaları toparlıyorum sonra gidip ona taktırıyorum ama bütçem olsa bende gider yetkili servisinde yaptırırdım bütçeniz var ise yetkili servisten şaşmayın en azından garantili

17. navy35

navy35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    mega oto. soğuksu karakolundan orduevine doğru aşağı inerken solda

Bu Sayfayı Paylaş