Arkadaşlar Merhaba. Samsung S5830İ Telefonum için ücretsiz,güzel ve hızlı navigasyon programı bilen var mı ? Çok araştırmama rağmen ücretsizini bulamadım.Google maps i kullanıyorum o da biraz kullanışsız. Oklarla tarif etmiyor. En iyisi İgo o da 40 Euro civarında. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim Sağolun var olun
Sygic kullanıyorum. Feci değil. Kullanışlı ve pratik Ama adres konusunda biraz sıkıntılı birde güncel harita sıkıntısı var, yada Türkiye ye yetişemiyorlar
aha benim telefondan. ama.ben navigasyonu kullanmiyorum malesef Samsung GALAXY ACE cihazımdan tapatalk 2 ile gönderildi
Dün pendikte arkadaşıma giderken 3 kere kendim tercih yapmak zorunda kaldım Yanlış tercih yapsam ne olurdu acaba?
Evet Sygic'in kötü tarafı kapı numarası ile adres bulamaması. Ama hepsinde iyisi google maps Navigasyon. Ülkemizde aktif değil ama birkaç küçük işlem ile aktif oluyor. Adres bulmak iin kullanacaksanız google navigasyon en iyisi. Google navigasyonun iyi tarafı ücretsiz olması. Google navigasyon
Benim Google Navigasyon Nokta Atışı Buluyor. Sadece Şuraya Gidin Buraya Gidin Diye Yönlendirmiyor. Zaten Benim İstanbulda Gitmedigim Bilmedigim Yer Yok. Sadece Ara Noktalarda Sorun Oluyor. Ondada Google Navigasyonu Kullanıyorum Pek Sorun Yaratmıyor.
Route 66 diye bi navigasyon vardı galiba o da fena değildi. Zaten araç şarj aletiniz yoksa kullandığınız 5830i ile navigasyonu 20 dk civarında kullanabilirsiniz. Bu arada navigasyon açıkken telefon fazla ısınıyor zaten. Boşuna lisanslı ürüne o telefonda kullanmak için para vermeyin derim.
En güzeli Sygic ancak o da 50 liranın üzerinde. Diğer programlarda onun kadar güzel değil. Telefon şarjı ve ısınma problemi yaptığı için uzun süreli kulllanılamayacağı için ben en güzelini 150-200 liraya güncel yazılımlı navigasyon cihazı olarak düşünüyorum. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. %100 ücretsiz program yok olanlarıda deneme sürümleri. En güzeli ara belleğe aldıktan sonra googleharitalar .