Selam arkadaşlar Hepsiburada.com sitesinden Samsung PL120 dijital fotoğraf makinesi aldım fakat aldığım günmakina ilk açılışta veya zoom yaparken yakınlaştırma normal bir şekilde çalışmadı<a href="#" target="_blank">pil i söküp tekrar takın şeklinde hata veriyor.Söküp takıyorum fakat aynı yaklaşık 2 saat batarya ayrı kalıyor düzeliyor fakat bir süre sonra yine aynı bilgisi olan arkadaş varmı acaba .tşk şimdiden
yoo hepsiburada sitesie göndermiyorsunuz direk servise gönderiyorsunuz ve servis garantili bir arıza ise ücretsiz onarımını yapıyor.Bulunduğum yer ilçe olduğu için kendim yapabileceğim bir şey olup olmadığını danışmak istedim sizlere
Olacakları Söyledim Telefon Gönderdim 1.5 Ay Sonra Geldi. İsmimi Yanlış Yazmışlar Gitti Geldi 1 Hafta Daha Bekledim.
eğer kullanım konusunda kendinizden eminseniz ve makinenin arızalı olduğunu düşünüyorsanız garantiye gönderin derim. hepsiburada.com a gönderin. çünkü eğer iade söz konusu olursa işlemleriniz daha hızlı yapılır. kredi kartına ödeme veya hediye çeki alabilirsiniz. ben olsam o makine artık içime sinmez başka marka makine alırdım. sizde öyle yapın...
arıza bildirim formu gönderdim hepsiburada.com sitesine arıza bildirim formunu inceleyip geri dönüceklermiş bakalım.