Ben sanayideki caminin karşısında brc ve atiker bayiliği bulunan yere taktırmıştım..2 sene oldu sorunsuz kullanıyorum.Tavsiye ederim. Atiker yok sanırım Akl diye bir marka.Atiker ile karıştırdım.Ben ultragas marka taktırdım.
Birde çevre yolunun bir arka sokağında atiker bayisi var.Oraya da ayar yaptırmaya götürmüştüm.Neden memnun kalmadınız?
94 exel vardı.lpg takrdım.bir türlü ayar tutturamadılar.brc birde.taktıktan sonra gittğimde doğru dürüst ilgilenmediler.şimdi orayı düşünmüyorum.
Evet ilgisizler biraz.Ama montajda sıkıntıları yok.Bende bakıma gittim sadece.Bir kere de atiker bayisine ayara gittim onun dışında sıkıntı çıkarmadılar.
merzifona gelin samsundan çok müşterisi var yayla otagaz atiker vede brc yetkili satıcısı işini 10 numara yapıyor diyebiliim
bence BRC taktırmanızda fayda var.bafrada sanayide iyi biryer vardı geçen hafta gittim aksesuarcıya çevirmişler anlamadım
50lt depoya 46 lt gaz alıyor samsun istanbul arası samsunda fulledim 46lt 90km sabit hız 653km yol yaptı.
Şehir içimi şehirler arasımı eger şehir ici ise süper bir deger ben sehir ici 0,40 krş sehirler arası 0,25 krş yakıyom