şampuan reklamlarında saç tellerini kökten uca beslediği ,güçlendirdiği , hacim kazandırdığı söylenir. peki bu şampuan başımızdan akıp giderken bütün vücuda temas ederken bütün kılları güçlendiriyorsa, bizi iyicene kıllandırıyor anlamına gelmez mi ?
Işinize gelirse sonuçta kimyasal bir madde bir yere yararı varsa bir yere de zararı olacak kesinlikle.. ilginç bi konu olmus şaşırdım görünce
Mis gibi hacışakirden vazgeçmeyin arkadaşlar. Köpürte köpürte korkmadan kıllanmadan bol bol, ne olursa olsun şampuanların yaani kimyasalların hepsi aynı. Aktarlardan doğal sabunları alın onlarla yıkanın. Ben de çok güldüm ama
Yeşil sabun olmadan kirlerimden arındığımı sanmıyorum yani bana şampuanlar yapmacık geliyor kir falan çıkartmıyor.Yeşil sabun kullanıp son durulamada belki çok az şampuan olabilir. Ben sabah okudum mesajı ve sabah neşesi oldu hızımı alamadım facebook sayfamda paylaştım ki herkesler neşelensin Güzel bir hafta olması dileğim ile iyi günler :RpS_thumbup:
:RpS_thumbup: Beslediği konusu sadece reklam. Şimdiye kadar kullandık bir etkisi olmadı, Saçımın yarı dökülmüş durumda.