merhabalar piyasada yama bandı diye geçen bi ürün var. şöyle bahsedim şime koltukta küçük bi delik var ve buraya yama bandıyla kapatmak istiyorum ancak bunun için (kısacası lastikçiler yaparya şamdiyere yama) öyle bişi yapmayı istiyorum ancak bunun için bir jel gibi bişi gerekiyomuş onun adını bilmiyorum birde zımpara işlemi falan oluyormuş koltuğu delicem diye korkuyorum şimdi bu jelin ve bandın tam ismi ne olarak geçiyor bilen varsa yazarsa çok sevinirim... teşekkürler...<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none"> veya başka nasıl bir yolla halledebilirim?
cevap için teşekkürler peki bu en yapabilirmiyim birde zımparaya gerek varmı?<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">
ersincerrah hocam birde şöyle bi ürün var iş yararmı baya bir pratiğe benziyor<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none"> http://urun.gittigidiyor.com/SuperB-Pratik-Yama-Seti-Solusyonsuz-Cabuk-Yama_W0QQidZZ45785736
@nightfish biliyorum hocam bni koltukta aynı şamdiyer gibi yani işe yarayabilir şansımı denicem bisiklet yama lastiği için olduğunu biliyorum...<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">
Koltuk yamacıları var onlar da gayet uygun fiyata yapıyor. Bence hiç uğraşmadan onlardan birine yaptırabilirsiniz.
arkadaşlar bugün bi oto lastikçisine gittim adam baktı şimdi önce buna zımpara lazm dedi zaten parçalanmış dedi buna yama yapsak bile açılır tutmaz dedi bende tamam dedim anlaşılan yamayla olmicak birde dediki bunu yüksek ısıllı bişi dedi tam hatırlamıyoru poşetçiler falan yapar dedi benimde aklıma saç düzleştiricisi geldi onda hemde yüksek ısı var acaba olurmu ona alüminyum folyo sarıp bastırsam olurmu acaba?? ama alüminyum folyo düzleştiriciye yapışırmı??