Merhaba Ön takımdan sesler gelmeye başlayınca rot balans servisine gittim. Usta salıncak burcu bozulduğundan sağ salıncağın komple değişmesi gerektiğini söyledi. Söz ettiği parça orijinali 112TL. İnternetten araştırınca başka markalarda aynı arıza için sadece salıncak burcu değişimiyle problem halledilmiş. Sadece salıncak burcunu satın alsam değişmez mi? Tecrübesi olanlardan yardım rica ediyorum.
aynen dediğin gibi sadece burçlarını değiştirebilirsin.salıncak darbeye dayalı olarak yamulmadıktan sonra değişmeye gerek yoktur ben gökçeadada tamirciyim en azından biz öyle yapıyoruz.sadece burçlarını değiştiriyoruz sorun çözülüyor. geçmiş olsun
salıncak burcunu değiştirdim problem kalmadı burc 1 adet 10tl askı rotları orijinal 2 adet toplam 40tl viraj demir lastiği 2 adet toplam 15tl işçilik 50tl rot ayarına para vermedim
Merhaba arkadaşlar, ön takımdan ses geliyordu, dün lastiklerimi değiştirirken farkettim ki salıncak burcu yerinden çıkmış gibi görünüyor. sizce sadece burç değişimi yapılabilirmi? ImageShack® - Online Photo and Video Hosting http://img542.imageshack.us/img542/8976/201305241852421.jpg