Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Sakarya-Karasu Hakkında

'Sohbet' forumunda Köksal tarafından 5 Şubat 2014 tarihinde açılan konu

1. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    Selamlar arkadaşlar,

Geçenlerde ilanlara bakarken Karasudaki evlerin ciddi anlamda uygun fiyatları dikkatimi çekti. Karasuyu haftasonları ş.dışına çıkmak(yazlık gibi) ve/veya yatırımlık olarak nasıl değerlendiriyorsunuz?

2. fatihsevim

fatihsevim Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    506
    Ad Soyad:
    Fatih sevim
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Sonata (1995-1998) Y3
    Abi karasunun yer olarak çok önemi var çünkü kimi evlerin denize yürüyüş mesafeleri uzun .. Sessiz sedasız yerler çoğu .Yazın bizde denize gidiyoruz en iyi yer melen ağzı dedikleri yer dümdüz ova gibi ve denizi de karadeniz gibi birden derinleşmiyor tam ideal yer

3. Uğur K

Uğur K Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,046
    Ad Soyad:
    Uğur Karagüzel
    Yaşadığınız Şehir:
    67-ZONGULDAK
    Araç Modeli:
    Fiat
    Karasu da akrabalarım var ama özellikle yazın fındık zamanı gelirler karasuya.Babam Karasu da TTK nın kampında elektikci olarak çalısmıstı o zamanlar yazlıkların olduğu alanlar bombos bir araziymis.Bir ara sahilde o yazlıklardan bizde düsünmüstük akrabalarım özellikle 99 depremimden hemen sonra inanılmaz düsük fiyalara satıldığını simdilerde ise yavas yavas eski popülerliğine geldiğini ve fiyatların artdığını söylediler.İstanbula yakın olmasıda bunda büyük etken.
    Ben denizini beğenmemistim yada ben her gittiğimde dalgalı ve bulanık olduğundan olsa gerek.
    Karadeiz asığı birisi olarak Batı karadeniz de bir yer bakıyorum.Özellikle Çakraz da.
    Köksal Bey,Fiyatı uygunsa ve birde evde hasar yani çatlak gibi sıkıntılar yoksa olabilir.Sadece o eve değil yanındaki evlere de bir bakın çatlak durumlarına.Size o bölgedeki evlerin sağlamlık yönünde fikirler verebilir.Ama Karasu nun 1. derece deprem bölgesinde olduğunu da unutmayın

4. cenker_baba

cenker_baba Guest

abimin kayın pederinin evi var yazın güzel ama çok kalabalık olduğunu belirtti abim denizine iki sefer girdim güzeldi plaj caddesindeydi evleri ama kumsalı dar geldi benim girdiğim yerdeki yani iç içe oturuyorsunuz insanlarla o bölgede.

5. fatihsevim

fatihsevim Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    506
    Ad Soyad:
    Fatih sevim
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Sonata (1995-1998) Y3
    Evet kumsalı biraz dar denizi biraz hırçın ama yer seçimi önemli. Birdr dikkat edilmesi gereken en büyük husus yazlık evlerin çoğunun deniz kumlarıyla yapılmış olması. Evler resmen eriyor ilk dikkat ediceğiniz bu olsun bence.

6. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    baktığım evler sıfır yapılmış max 3 katlı ve deprem yönetmeliğine uygun yazıyor. denizin dibinden değil de 200 mt kadar veya daha fazla içeride olabilir. zaten kıyı şeridinde azgın dalgalar sıkıntı oluyormuş.

7. fatihsevim

fatihsevim Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    506
    Ad Soyad:
    Fatih sevim
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Sonata (1995-1998) Y3
    Valla abi yer araştırmasını iyi yap derim ben hep gidiyorum yüzmeye girilicek en iyi yerler melen ağzı veya karaburun tarafları yani biraz akçakoca tarafları daha sakin denizi temiz

Köksal bunu beğendi.
  8. Reporter

Reporter Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    23
    Ad Soyad:
    Olcay A.
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bu yaz karasu'daydım.Karasudaki evlerin makul fiyatlı olmasının sebebi bi anda çok ve hızlı bir yapılanmanın olması.Müteahittler evlerin ege sahillerindeki gibi kapış kapış gideceğini hesap ederek bir anda bu işe giriştiler ancak umdukları gibi olmadı şu an çok sayıda satılık ev var yazın ordayken 60-70 metrekare evler 33 bin lira idi.
    Genel olarak karasu'dan bahsetmek gerekirse bana göre şehir düzenlemesi çok kötü her yerde harfiyat kalıntıları toz toprak.Ancak geleceğini bilemem güzelce bi elden geçirilirse güzel olabilir.O kadar da sakin bir yer değil sırtlan diye tabir edilen çakalların cirit attığı bir yer.Çok sayıda market var abartısız 20-30 metre aralıklarla küçük marketler var.Sahili ve denizi güzel,deniz çok dalgalı olduğu için dalgakıranlar yapılmış.
    Bana sorarsanız Ereğli yada Amasra her yönden daha iyi.

Köksal bunu beğendi.
  9. fatihsevim

fatihsevim Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    506
    Ad Soyad:
    Fatih sevim
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Sonata (1995-1998) Y3
    Karasu deniliyorsa kocaaliyi tek gecerim tek işe yarayan yeri burası :)

Köksal bunu beğendi.
  10. Reporter

Reporter Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    23
    Ad Soyad:
    Olcay A.
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Eğer o taraflara yolu düşen olursa kesinlikle acarlar longozu'na uğrayın derim muhteşem bi yer

Köksal bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş