Sakarya dan merhaba . Adım Sadık, yazılım Mühendisliği okuyorum. Babadan oğula mesleğim kaporta boya ve elektrik. Kendime ait i20 , sonata , mazda 323 familya , peugeot 306 gti, bmw E38 730i ve mercedes 1959 190 ponTon sahibiyim . Hayırlı forumlar dilerim .
heeehhhh bir garajcı daha katıldı aramıza @Roadrunners @Tilki aramıza hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim en kısa zamanda garajdakilerin fotoları bekleriz selametle
Biz eski garajcıyız abi ... gari garajda yeller esiy Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kuş serisi yokmuş allahtan . Çok korktum biran ondan da sayacak diye SM-J400F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eski aracımda 19 inç takım sandığım vardı erhan. Içinde motoru indirip bindirecek kadar takım vardı. Bagajda ağır bijon bile vardı. Bütün mahallenin çenesinden bıkmıştım. Arabanın kaputu hergün niye açılıyor , zaten çalışan araba da hergün ne kurcuklaniyor. Kapalı garaj en büyük hayalim . Ama öyle derme çatma değil. Lifti olacak. Motor indirme icin hidrolik ya da zincirli ceraskal olacak . Duvarlarında takımlar nizami dizili olacak. Millet plaj ve hatun hayali kurar , bende bunların hayali ile yaşlandım. SM-J400F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allah herkesin gönlüne göre versin. Arabacılık işini bende çok seviyorum,inşallah bir gün birden fazla aracım ve bir garajım olur. Hobi olarakta , meslek olarakta yapmak isterim.
Gerçekten ole en güzel kismi kendi boş zamanını arabana ayırıp bir yandanda bişeyler öğrenmek rabbim en hayırlısını ve khayallerinizi gerçekleştirmeyi nasib eylesin
Aile efradinin yasam kosullarini bir üst kademeye taşıyabilecek maddi gücümüz bile yokken ikinci bir araba ve onun ihtiyaçları ile boğuşmak türkiye icin cok uzak bir hayal . Artık hayaller başka aleme SM-J400F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aslında 6 yaşımda bindiğim w108 kasa 280 motor s classe beni bu işlerin içine soktu hemen hemen 12 yaslarimdanri ugrasiyorum baba mesleğide bu olunca rahat rahat ugrasabildim o yaşlardan beri