İlk 9 dakikasını izleyebildim güzel bir test olmuş buraya kadar. Ama alt devirlerdeki isteksizlik sanırım motor hacmi ile de alakalı 2.0 crdi hemen hemen her devirde tatminkar Dün serviste tucson ve elantra incelemesi yaptım ama test sürüşü istemedim. Elantra biraz daha donanımla süslenmeli gibi geldi bana bir şeyler eksik gibiydi. Tucsonda sanırım akıllı bagaj kapagı yoktu Sent from my iPhone using Tapatalk
Teşekkürler, biraz uzun oldu video ama daha kısası ni çekebilmek için benim vaktim yok çok düzenleme istiyor. Elentra 1 tık daha donanim istiyor ama o zamanda fiyati rekabetin gerisinde kalır
Elentra yazmayın arkadaşlar bunun doğrusu Elantra olacak, youtube tan yeni bir otomobil testini belki de milyonlarca kişi izlemek isteyecek bir bakacaklar Elentra yazıyor haliyle arama kutularına doğrusunu yazarlarsa videoyu bile zor bulurlar. Bu video ancak elentra yazarlarsa çıkar.
8. yada 9. ay gibi bi donanım daha gelecekmiş koltuk ısıtma sunroof gibi eklemlerler elite plus olacak galiba babam bayiye teste gittiğinde söylemişler
Arkadaşlar bayiler son kaça bırakıyor 85900 listedeki tavsiye fiyatı alan varmı kaçavkadar düşebildiniz