Arkadaşlar bugun tesadüfen sahibenden com sitesinde aracımın resimlerini gördüm spoiler satan bir kişi benim aracın fotolarını koymuş.Sahibindene sikayetimi bildirdim.Resimleri forumdan almış olabilirmi? kullanılmaması ve bu gıbı durumlar için ne tür önlemler alınabilir. İlan No 112124331
https://www.hyundaiclubtr.com/showthread.php?3-HyundaiClubTR-com-forum-kuralları 16)Forum genelinde yazılan yazılardan yazı sahipleri sorumludur, web sitemiz hiçbir sorumluluk kabul etmez.
Şikayet ettim bende umarım kaldırırlar.Fakat kaldırmasalarda size bi zararı olucağını sanmıyorum plakayı kapatmış ayrıca temsili fotoğraf olarak eklemiş.
Kimseyi suçlamadım.Sadece bu gb durumlarda tedbir amaçlı ne yapılabilr diye yazdım..Şahsen başkasının benım aracımın resmını kullanıp başaklarına farklı mal satmasına vesıle olmak istemem.Satan kışı dürüst bırı olsa kendı malını koyar ortaya.Ben buna karşıyım.Burak ÇEVİK' in dediği gb watermark yapmak en mantıklısı
Gri araç sanırım sizinki.Bencede sorun çıkartacak bir resim değil ama tabiki rahatsız olduysanız kaldırılmasını istemek endoğal hakkınız.
Gri araç benim sıpa. başkasının benım aracımın resmını kullanıp başaklarına farklı mal satmasına vesıle olmak istemem.Sahibindene şikayetimi bildirdim kaldırılması yönünde.
Tabiki haklısınız,sanırım ben olsam aynısını yapardım.Ama aracınızda güzelmiş maşallah,adam dayanamamıştır o yüzden koymuştur resmi