Bugün şöyle bir gezinirken dikkatimi çekti. Galerici ilan koymuş, iyi güzel ama resimlerden birinde " biraz " oynama yapmış. Devir-km göstergesini yakından çekmiş ama tabloda tüm uyarı ışıkları yanıyor Hararet 0 derecede yani motor buz gibi soğuk, 224 km hızla gidiyor, EPS-EPC-AİRBAG ne ararsanız hepsi yanıyor Volkswagen VW CC 1.8 TSi 2009 Model 64.500 TL Galeriden satılık ikinci el Kahverengi renk - 157112246
Araç çalışmadığı için daha benzin gösterge ibresi bile oynamamış ben olsam km yi 280'e dayardım. düzeltme: bu gösterge kontrol olayını bilmiyordum...
aslında fotoshop değil ww lerde kontağı açınca km saati ve devir saati otomatik olarak kontrol ediliyor o yüzdende fulleniyor hepsi tam o sırada çekilmiş resim
Doğru tespit. kontağı açınca ibreler bi kere sona kadar gelip eski yerine dönüyor diye biliyorum. tam o anda da foto çekilmiş.
clio 2005 aracımda da sıfırlama tuşuna basarak kontak açıldığı zaman self-test mode olarak açılıp tüm göstergeler dip-tavan yapıyodu. 2011 Cruze'da da kontak ilk açılışta sona kadar gelip iniyo.. normal bir durum sanırım.
Cocugun biride opelde yapmisti boyle birsey ibre calistiginda gidip gelirken 260 ta cekmis nete koymus arkadaslarina hava olsun diye sonra havasi bozuldu HTC One cihazımdan gönderildi
2010 üstü çoğu VW modelinde vag com vasıtasıyla açılabiliyor kadran selamlama özelliği. Ve daha birçok şey acilabiliyor hatta bu vagcom sayesinde modül vs kullanmadan amerikan park bile yapabiliyosunuz direk araclarin kendinde olan özellikleri acabiliyosunuz . bende bi ara bizim passata yaptircaktim ama 2008 olduğundan kadran selamlamayı açamadik ama bi kaç değişiklik yaptik stoplarda skyline tarzı yapmistik vagcom ile
Abi Passat/jetta larda arkada stop grubu ledli ya bagaj kısmındaki yuvarlak kısma da led döşeniyor ve vag com ile kodlamayla aktif edilip esas stop lambasının orta kısmı söndürülüyor iki tane yuvarlak kalıyor sadece binada skyline tarzı stop diyorlar resim bulursam eklerim [/url][/IMG]
Gösterge kontrol de devir ve km ibresi sona dayanıp geri 0 a inior. bütün ledlerde yanıyor. Tam o anda yakalamış