Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

sağa sola titreme.... yardım!

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda TuAF2007 tarafından 13 Şubat 2010 tarihinde açılan konu

1. TuAF2007

TuAF2007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    abilerim arkadaşlarım hepinize saygılar...bu konu daha önce açılmış olabilir,fakat arama butonunda sorunuma çözüm bulamadım.konuyu tekrar açtıysam şimdiden özür diliyorum
    benim sorunun şu;aracımla 2.viteste20 ila 30 km arası seyrederken sağa ve sola doğru hafif bir titreme var.direksiyonda herhangi bir titreme yok ve daha yüksek hızlara çıktığım zamanda bu sorunla karşılaşmıyorum.sadece 20 ila 30 km arasında giderken oluyor.daha 2 hafta önce rot ayarı yapıldı yetkili serviste.acaba lastik basınçlarından kaynaklanıyorolabilirmi?bu sorunun kaynağı ne olabilir ne yapmam gerekiyor yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.saygılar....

2. TuAF2007

TuAF2007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    yokmu yardım edecek...

3. Önal

Önal Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    479
    Ad Soyad:
    Önal
    Yaşadığınız Şehir:
    39-KIRKLARELİ
    Araç Modeli:
    VW
    bendede oluyor ama kafaya takmadım hiç bi sorun olduğunu sanmıyorum...

4. mentos68

mentos68 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşım senin aracının arka lastiklerinde sorun var muhtemelen.arka lastikler direksiyona vurmaz ama düşük süratlerde sallama yapar.

5. TuAF2007

TuAF2007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    sence ne gibi bir sorun olabilir arka lastiklerde balans ayarı veya lastik hava basıncı ile bir alakası olabilirmi.yardımın için çok sağol...

6. mentos68

mentos68 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    balans bozukluğu o kadar titreme yapmaz ama öncelikle jant eğriliği ve balansına baktır.değil ise lastiklerinde bir sorun var ve değişmesi gerekebilir..lastiklerin yeni mi?

7. TuAF2007

TuAF2007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    lastiklerim tam 1 yıllık aracı teslim aldığımda üzerinde takılı olan pirelli p6000 lastikleri var. yani lastik de sorun yok gibi çünkü aşınmış gibi durmuyor dişleri falan gayet belirgin.jant eğriliği olamaz çünkü 2 hafta önce aracı kontrol ettirdim serviste lastiklerin yerlerini değiştirmişlerdi o zaman jantlarıda kontrol ettiler.fakat sağa sola sarsılma olayı sanki bana ön tarafta başlıyormuş gibi geldi.bakalım en yakın zamanda servise bi uğramam lazım...

8. atakan53

atakan53 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Atakan Çelik
    Yaşadığınız Şehir:
    53-RİZE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    benimaraçta da viraj dönerken 20-30 km hızda hafif bir titreme oluyor. özellikle aracı hızlandırırken. ancakönemli bir sorun olduğunu zannetmiyorum. lastiklerden kaynaklandığını düşünüyorum. pirelli p600o lastiklerin pek randımanlı olmadığı söyleniyor.

Bu Sayfayı Paylaş