Herkese iyi günler keyifli kazasız belasız sürüşler arkadaşlar 2 hafta önce arkadaşım tavsiyem üzere accent 1.5 gl aldı ancak aldıgı araçta sağ amörtisör kulesinin olduğu kısımda şişlik var podye ucuda aşşağıya doğru eğrilik var araç sağa hafif yatık duruyor bizim ilçede küçük oldugu için sanayide elinde çekme makinesi olan usta yok arkadaş 2 gün gitti büyükşehire ancak onlarda kimisi aşırı çok para kimisi ise o kadar parça söktak uğraşılmaz demiş burdaki ustanın birisine gittik adam zincirle podye ucundan ağaca bağlayarak çekmeye çalışayım dedi bana pek akıl işi gelmedi birde sizlere sorayım sizce bi zararı olurmu birde benim kendi şahsi aracımın sol arka kapı sivici bozukmu değilmi anlamadım sivice gelen kablo artı kablo eksi kablo bilemedim soketine küçük ampul taktım yanmadı tel ile soketi birleştirdim yanmadı kapı sivici çalışma prensibini bilen şemasını bilen vasa yardımcı olabilirmi
Kapı sivicine tek kablo gider ( + ) dır. Aracın bütün gövdesi ( - ) dir. Ölçü aleti varsa, bir ucunu sivice gelen kabloya, diğer ucunu sivicin vida deliğine değdirerek akımı ölçebilirsiniz. Lambayla da aynı şekilde kontrol edebilirsiniz. Resim ekleyebilirseniz daha iyi anlaşılır. Amortisör kulesi en sert aksamların başındadır. Amortisörü söküp yuvaya aparat takarak, hidrolik çektirmeyle düzeltiyorlar. Ağaca bağlarım diyen ustaya diyecek bir şey bulamadım. Şase ölçümü yapılınca ne kadar kayma sapma var belli olur. Bir kaç yerden kademeli olarak çekmek gerekebilir. Direkt kuleden çekilirse, şase ucunun ve üzerinden ki parçaların ölçüsünde kayma olabilir. Aracı kullanmaya devam edecekse iyi bir ustayla anlaşıp yaptırmanızı tavsiye ederim. SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kapı svici dediginiz kapının açık olup olmadığını algılayan buton ise Bildiğim kadarıyla onda tek kablo olur o da eksi uç yani şasedir. Kapı açılınca buton aracın gövdesine değer ve araç gövdesinden şase alarak çalışır. ASUS_Z012D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi