Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Sağ Kapıyı Kaldırıma Sürttüm :(

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda himura tarafından 22 Temmuz 2009 tarihinde açılan konu

1. himura

himura Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Merhaba arkadaşlar,

Az önce Pendikte yol kenarına dikilen demir kazıklardan birine nasıl olduğunu anlayamadan çok kötü bir şekilde sağ ön kapıyı sürttüm. Kapı resmen göçtü kat kat oldu. Arka kapının kenarıda biraz hasarlandı. O şaşkınlıkla arabayı geri çektim hasara baktım. Sonrada direğin yanında o haliyle resimlerini çektim telefona. İlk kazam bu , neyseki cana gelen yok ve umarımda sonuncusu olur, o yüzden ne yapmam gerekli presedürleri pek bilmiyorum. Güneş sigortadan kasko yaptırmıştım. Ne yapmam gerektiğini bana açıklayabilirmisiniz.

Teşekkürler ve kazasız belasız günler...

2. Misafir

Misafir Guest

Çok geçmiş olsun, daha önce başıma gelmediği için yorum yapamıyacağım...https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

3. canakkale18217

canakkale18217 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    geçmiş olsun

4. alivedi

alivedi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    geçmiş olsun

5. M10uR

M10uR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Akşam Akşam... :/ Geçmiş Olsun..

6. Kaan Çelikçi

Kaan Çelikçi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Çok geçmiş olsun !!!

Sigorta poliçenizdeki irtibat numarasını arayarak durumu izah ederseniz yapmanız gerekenleri size anlatacaklardır !!!

7. Birol Çalışkan

Birol Çalışkan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    cok kaza yapan bırı olarak :) abıcım rapor tutmuyosun beyan yazıyosun gunes sıgorda mudurlugune dıye baslayan aracımı kaldırım yanındsa bulunan sert bı cısıme sag on kapıyı vurdum hasarımın gıderılmesını arz ederım dıyosun resımcektıgın ıyıolmus oyerde bazen resım ıstıyolar sertvıs veya goturecegın kaportacı ısı bılır oda yazar COK GECMIS OLSUN

8. ruysall

ruysall Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Tek taraflı kaza olduğu için servise gittiğinizde kasko işlemlerini servis takip etmektedir.

9. himura

himura Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    [​IMG][​IMG]

Düzenleyen : himura

10. Birol Çalışkan

Birol Çalışkan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    of of abı cok kotu olmus :/

11. himura

himura Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ya daha 4 aylık araba gözüm gibi sakınıyordum ama bu akşam sakınamamışım iştehttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif neyseki cana gelen yok. Buda bizim tesellimiz.
    Birkaç sorum olacak:
    1-) İş yerimin çok yakınında özel hyundai servisi var. Acaba arabayı oraya götürsem orda yaptırsam aracın garantisinde sorun olurmu.
    2-)Sigorta şirketinin sitesinde yazan anlaşmalı servislerden başka bir yere gidemezmiyim. Bu sorun cevabı hayır ise zaten ilk sorumdakji serviste anlaşmalı servis listesinde yok https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif
    3-)Auto King diye bir hizmet var sigorta poliçemde; gerçi onun açıklamasında 10 cm ye kadar göçüklerden yılda 4 tane diyor, hasarsızlık bozdurmadan yaptırma imkanım olabilirmi?
    4-) Bu kapı tamir mi olur yoksa değişirmi

Epey bir soru sordum savcı gibi, kusura bakmayın şaşkınlığıma verin https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

12. M10uR

M10uR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Babamın başına Şöyle bi Olay Geldi Otobanda giderken Lada Samaradan Fırlıyan Çant Kapağı... Sol Kapıya Vurmuştu Ve Aynı Sizinkisi gibi bi hasar oluşmuştu..ÇoktA Kötü Duruyr Sinir bozuyor

13. ruysall

ruysall Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Kapı sacınız değişir bence. Anlaşma olduğu taktirde her türlü özelservise gidebilirsiniz. Yetkiliservis bence daha mantıklı.

14. himura

himura Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Sizin durumunuzda çok kötüymüş; benimki kendi hatam bari kendi kendime kızıyorum, o durumda Ladacıya kızmak lazım hemde daha baya bi kızardım herhalde...

15. Misafir

Misafir Guest

Sakın....aklınızda olsun, eğer parçanın düzelme imkanı varsa kesinlikle değiştirmeyin, hele'ki aracınız yüksek modelse, yarın öbürgün satarken anlatamazsınız derdinizi, hemen yapıştırırlar etiketi "darbeli" diye...aman ha.....https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley11.gif

16. Halil ŞAHİN

Halil ŞAHİN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    162
    Ad Soyad:
    Halil ŞAHİN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok

öncelikle geçmiş olsun...bence yetkili servisle bir görüşün kapıyı komple değiştirebilirler bir ara benzer bir olaya şahit olmuştum..komple kapı değişti..

17. ruysall

ruysall Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Değiştirmemek en iyisi tabii vakum tekniği çalışmaz en uygun yöntem kaportacı da çektirme işlemi yapmak. Servisler kolaycılığa kaçıp hiç uğraşmak istemiyor hemen yenisini getirin oluyor. Tanıdık kaportacı olsa özene bezene yapar ve düzeltir. Lokal boya ile geciştirir.

18. himura

himura Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Coşkun Abi bende sizin gibi düşünüyorum, bunu almadan önce 2. el alırken bende ayni şeyi yapıyor değişen arabalara pek yanaşmıyordum.

Yarın önce bir küçük yalıda ki Auto King e uğramayı düşünüyorum. Bakalım ne diyecekler.Olumsuz yanıt alırsam Maltepe'deki Hyundai Karalar'a gitmeyi düşünüyorum. Hem yetkili servis hemde güneş sigortayla anlaşmalı.

Kaporta tamirini Auto Kingte yada başka bir kaportacıda yapsam garantim bozuluyor mu?

Düzenleyen : himura

19. ercanboyaci

ercanboyaci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Büyük geçmiş olsun, iyi bir kaportacı bu sorununu kolaylıkla çözer. Bende Çoşkun beye katılıyorum. Orjinalini değiştirmeden tamir yoluna gidin. Yoksa aracınızın satışta değeri çok düşer...

20. Misafir

Misafir Guest

Resmi şimdi gördüm, iyi bir usta bu kapıyı içerden çekiçliyerek düzeltir...Ümraniye tarafındaysanabi'me götürüp bi gösterelim...

Bu Sayfayı Paylaş