Getz'in sağ on kapı cam otomatiginde sorun var, nitekim sağ taraftan cami indiremiyorum ama kaldırabiliyorum, sol taraftan ise (sağ on cami) hem kaldırıp hem de indirebiliyorum. Sorun nerededir, nasıl çozerim?
Sürücü tarafından kontrol edebiliyorsanız ve sağ camın kendi kapısındaki tuş yukarı kaldırıyor ve indirmiyorsa tuşun kendisinde bi problem var. Bazen takılı kalabiliyor. Kapıyı sökmeden sadece 1 vida sökerek o parçayı çıkarabilirsiniz. Soketlerini kontrol edin gerekirse temizleyin. Tam kontrol etmek etmek isterseniz arka camlardan birininkini de sökün sağ ön camda deneyin. Büyük ihtimal çalışacaktır. LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benzer bir sorun babanın yaris marka aracında da vardi. Sorun dugmenin içinde yer alan metal plakanın kararmış olmasıydı biraz zımpara ile temizleyip taktigimda sorunsuz çalışmıştı. Sizde de benzer bir sorun olabilir. Düğmeyi söküp içini açıp bakmaniz gerekiyor. ASUS_T00J cihazımdan gönderildi
Evet, bence buda olabilir, ben yan camlara film çektirdiğimde Akıl yoksunu insanlar nasıl çektirdiyse , kapı açma kolunun kaplaması kabarmıştı. Akıl fukaraları . Şimdi bayağı bir saydırmak istedim onlara
Birçok sebebi olabilir. Kendiniz söküp kontrol edebilirsiniz. Söküm işi cok basit sadece 1 tane vida sökülüyor ve tırnaklarını kurtarıp parçayı çıkarıyorsunuz. Forumdaki @EmreFirat arkadaşımız bir video çekmiş. Videoya bakarsanız rahatlıkla sökersiniz.