Merhaba arkadaşlar, benim getz'in elektrikli sağ aynası kırıldı ama yerinden çıkmadı idare ediyoruz şimdilik yenisini sordum 130 lira dediler bir de işçiliği var bu işin. bulunduğum yerde çıkma bulamadım nerden temin edebilirim bu parçayı ?
benim sağ aynayada vurdular..punto idi vuran eline aldı aynasını giti(koptu.kırıldı yani)..benim ayna da bişi yoktu. içini deyiştirdim.(ayna) 10tl verdim. arkadaşınki tam gitmiş sanırım..geçmiş olsun. Düzenleyen : peace
camı kırık değil kapak kırık sordum komple değişmesi lazım dediler siyah kaportaya bağlı kısım dahil.. 2005 model'in aynası ile arasında çok fark var mı benimkinin ? teşekkürler Düzenleyen : SonMohikan
2005 ve üstü diyor burda ama aracınıza ve linktekine bakıp karar vermeniz lazım.getz i olan arkadaşlar daha iyi bilirler
bak akparçaya üye olursan orda msn den mesai saatleri içinde görüntülü olarak ürünleri gösteriyorlar.ayrıca akparçadan bir arkadaş bizim forumumuzda üyeliği var.bazı parçalar sitede gösterilmiyor olabilir direkt olarak ordan da sorabilirsin.
sadece aynanın camı eger orjınal satılıyorsa kullanılabılır ama pıyasada satılan cam orjınal degılse olmaz cunku orjınal aynalar genış acılı pıyasada duz lavabo aynası satıyorlar buna dıkkat Düzenleyen : onur-d