Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Sadece Belirli Bir Devirde Titreme

'Motor & Yakıt & Emisyon Sistemleri Sorunları Ve Çö' forumunda sefakdmr tarafından 21 Aralık 2017 tarihinde açılan konu

1. sefakdmr

sefakdmr Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    62
    Ad Soyad:
    Sefa aldemir
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Arkadaşlar hayırlı akşamlar
    Aracım 2011 elantra 1.6 motor 2017 nisan ayında 56000 km de iken brc seq32 lpg bağlattım aracım şuanda 90 bin km de bugüne kadar lpg ile ilgili tek bir problem yaşamadım bakımlarım her 10 binde bir orjinal yağ ve filtre takımları ile oldu. 3 gün önce bakıma girdim yağ filtreler ve bujiler değişti tüm parçalar orjinal olarak... genel bilgiyi verdim şimdi sorunum şu

Sadece ve sadece son 1 gündür araç 2,300 devirde hafif sallantılı çalışıyor sanki böyle inceden titriyor ancak devir az yükselince yada az düşünce titreme kesiliyor. Diğer devirlerin hiç birinde araç titreme gaz yememe yapmıyor lpg de de aynı benzinde de denedim 60 km boyunca sonuç aynı benzinde gaz dan daha az ama titreme var. Rolantide ani gaz vermelerde hiç bir takılma gaz yememe titreme yok yüksek devirlerde çekme bırakma gaz yememe yok yığılma da yok sadece 2.300 devir de sallantılı çalışıyor titriyor yani azck gazı yükseltip sabit tut direk kesiyor sorunu diğer devirler de problem yok...
    Ancak komprosörde bi sıkıntı var hafif eğimde 1. Vitesteyken ufak ufak kayıyor hem öne hem arkaya

Kimisi sibop diyor kimisi bobin kimiside benzinde bin 200 km de sonra git gazcıya benzin ayarlarını gaza kopyalasn diyor

Gerekli tüm açıklamaları yaptım soru sorabilirsiniz
    Bu konuda fikirlerini tecrübelerinizi almak istiyorum gerçek bilgi sahibi arkadaşlar nokta atışı bilgiler verebilirse dua ederim

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  3. sefakdmr

sefakdmr Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    62
    Ad Soyad:
    Sefa aldemir
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Şimdi ben imzanınza felan baktm da bu formlarda pek internet bilgisi olan biri değilim de kardaşım sen bana bi yazarmısın sana zahmet deneyebileceğim şeyleri bana da öyle geldi aslında siboplar alarm veriyor gibi komprösör testine göndereceğim aracı ama önce baska sebepleri söylesende bi baktırsam

4. ai_torcuk

ai_torcuk Moderatör

Alınan Beğeniler:
    10,286
    Ad Soyad:
    ali izzet torçuk
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)

Bu Sayfayı Paylaş