Arkadaşlar aracım hyundai accent 99 1.5 GLS Mavi aracıma küçük dokunuslarla sade bir modifiye yapmak istiyorum. Neler yapilabilir sizin yaptığınız beğendiniz taktığınız aksesuar parca boyama olsun benimle paylaşırsanız sevinirim...
İlk olarak 2004-2006 Elantra jantı takarak başlayın bence, çok yakışıyor. Bagajda spoiler yoksa orjinal spoiler takın.
bende 99 gümüş gri var. spoiler kesinlikle şart derim. spoilerdeki ledleri yenileyeceğim ben, yakında foto eklerim. plakanın alt tarafındaki tampondaki hava girişlerine içeriden gündüz farı takmaya niyetliyim. Tavan lambası led yaptım çok memnunum. Bagaj ışığıda led ama bagaja bir metre şerit led düşünüyorum. altta linkini vereceğim dikiz ayna yağmurluğu aklıma yatıyor. Benimkiyle aynı renk aynı model bir araçta cam rüzgarlıkları gördüm. Epey döndüm arabanın etrafında bence olsada olur olmasada olur. Forumda daha fazla ses yapıyor dediler vazgeçtim. Benim jantlar orijinal haliyle duruyo. Ben de teneke jantları siyah boyadım maksat bakımlı dursun. Motor yıkamayı tavsiye ederim. hoş oluyor. Benden bu kadar. http://tr.aliexpress.com/item/2x-Un...550018972.html?spm=2114.13010308.0.104.HsvzKU