Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

sabahları zor çalışıyor

'Teknik ve Faydalı Bilgiler' forumunda fpisirici tarafından 26 Mayıs 2010 tarihinde açılan konu

1. fpisirici

fpisirici Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    selam dostlar tecrübelerinize ihtiyacım var, aracım 2006 era yaz kış farketmiyor sabahları zor çalışıyor ilk çalışmada boğulmuş gibi çalışıyor, rölanti aktivatörü oksijen sensörü dediler değiştim uçar otoda benzin filtresi dediler değiştim bir süre rahatladım gene filtremi tıkandı bu kadar kısa sürede tıkanırmı bu meret sevgiler herkese

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,956
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  3. fpisirici

fpisirici Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet Serdar bey kardeşim, araç benzinli ve lpg li, ve takılı olan markadandaservisinden de hiç memnun değilim, problem var diye gidiyorsun temizlik yapıp filtre değiştirip gönderiyorlar. problemlerin azalmış gibide olsa devam ediyor
    Düzenleyen : fpisirici

4. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,956
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  5. usta_mehmet35

usta_mehmet35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kardeş ırdaki en yakın hyundai servisine git ufak bi arıza bence ateşleme srunu gibi gözükyor

6. usta_mehmet35

usta_mehmet35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet işin ehlini bulamassan mlsf bu tip sorunlar araçtan sovuna yapıyor aman sakin ol

7. FuatGenc

FuatGenc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gifsabah hortlağı geri döndü desenize..yine de senin durumunun aynısı geçen hafta işlenmişti dostum bi incele sanırım benzer bi durum

8. fpisirici

fpisirici Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sevgili Serdar lpg kitini mahsus belirtmedim kötülemek gibi olur diye,Mehmet kardeşim küçük mekanik problemlerim dışında hep servise götürüyorum aracımı, her seferinde rölanti aktivatörü ve enjektör temizleyip yolluyorlar, birkaç gün rahatlamadan sonra bazen eter ile çalıştırmak zorunda kaldığım noktaya geri dönüyorum, daha önce ele alınan o paylaşımları bulmaya çalışayım, herkese mutlu hafta sonu dilerim saygılar dostlar
    Düzenleyen : fpisirici

9. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,956
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Ferdi bey LPG kitinizin markasını söyleyebilirsiniz, bu kötüleme değildir, en kaliteli LPG sistemi bile yanlış montaj yada kalibrasyon yapıldığında kötü sonuçlar verir. Sorma nedenim eğer elimde kablosu ve programı olan bir kit ise müsait bir zamanda ayarlarınıza bakalım diyecektim.

10. fpisirici

fpisirici Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sevgili dostum lpg kitim tartarini. başka bir duyumum yok ama benimkimi talihsizlik bilmiyorum, rölanti problemim var, her ayın onunda bakıma götürürüm temiz deseler bile filtreleri değiştirtirim, ama yapılanlar bana göre yeterli değil, sadece temizlik yapılan, birde pc ye bağlayıp programı editliyorlar sonra güle güle, sorunlar devam. ben memnun değilim ne yazıkki. aslında rölanti problemim cidii 1000 devir çalışıyor arabam arad sırada 750 ye düşüyor, ve boğaz kelebeği altından manuel ayar yaptılar bir keresinde sanırım şimdik hiç doğruyu bulamayacağız. ilgine çok teşekkür ederim dostum. ayrıca bir kardeşim bununla ilgili topik var demiş ama ben bulamadım. herkese saygılar

11. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,956
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    [​IMG]Tartarini tam iyi ayarı bulmuşken.....?,

Tartarini AEB yazılımı kullanan güzel bir kit. Yukardaki linkte bahsettiğim regülatör basıncı ve enjektör nozulları ile ilgili (yada benzin/gaz enjeksiyon süreleri)bilgi edinebilirseniz daha sağlıklı olur.

12. fpisirici

fpisirici Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ilgine tekrar teşekkürler dostum sağolasın

Bu Sayfayı Paylaş