Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

SABAHLARI TEKLEME

'Getz Forum - Club' forumunda alicann tarafından 27 Ağustos 2010 tarihinde açılan konu

1. alicann

alicann Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    MERHABA ARKADAŞLAR 2010 MODEL HYUNDAİ GETZ 1.4 START MARKA ARACIM GEÇEN GÜN SABAH İLK ÇALIŞTIRMAMDA TEKLEDİ.DEVİRSAATİ BİRDEN 500 DEVRİN ALTINA İNDİ VE STOP ETTİ.SERVİSE GÖTÜRDÜĞÜMDE ARACIN BAŞLANGIÇTAN BERİ LPG Lİ OLARAK ÇALIŞTIĞINI BENZİN ŞARTLARININ OLUŞMADIĞINI SÖÖLEDİLER.300 KM BENZİNDE KULLAN SOORA GEL LPG PROĞRAMI YÜKLEYELİM DEDİLER.SİZCE BAŞKA BİR PROBLEM VARMIDIR ARAÇTA.BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR VARMI KONUYLA İLGİLİ.TEŞEKKÜRLER. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gif

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,955
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    300 km gemenize gerek yok, akü kutup başını bir gece sökülü bırakın sabah taktığınızda araç sorunsuz çalışacaktır. Bununla ilgili forumda arama yaparsanız çözümünü çok defalar anlattık.

Ayrıca forumda büyük yazı yazmıyoruz.

3. alicann

alicann Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    teşekkür ederim serdar bey sağolun.

4. fatihcagan

fatihcagan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Slm Serdar bey bende 2001 model accent lx var aracım benzinde çalışmıyor sıralı sistem eco tech var, Tek marşta çalışan araba 3-4 marşta ancak çalışır oldu çalışıncada benzini yemiyor aşırı titreme yapıyor ama gaza geçince hiçbir sorun yok benzinde çalışmadığı zaman map sensörünün fişini çektim çalıştı acaba sensörden mi yoksa ecu benzin ecu ayarlarındanmıdır bende kutup başını çıkarsam çözüm olurmu Serdar bey yardım lütfen araçtan soğuyacağım...Saygılar.

5. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,955
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Merhaba, aramıza hoşgeldiniz. kutup başı ile bir deneme yapın, eğer sorunsuz çalışırsa benzinde lpg servisine giderek kalibrasyon yaptırın.

6. Sin@N

Sin@N Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba Fatih bey,aramıza hoşgeldiniz lakin ilk olarak tanışma bölümünden kendinizi tanıtırmısınız..!

7. apcam81

apcam81 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    şimdi araç sıfır daha benzine alışkın değil biraz bin alışır hem gaza hem benzine hayırlı uğurlu olsun

8. apcam81

apcam81 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ne araçlar var eski ama tıkır tıkır çalışıyor sen sıfır arabadan soğuyorum diyorsun yapma kardeş elli yaşına gelipte daha 2. el arabayla tanışmayanlar var sen arabana güle güle bin allah kaza bela vermesin hepsi yoluna girer sen bas gaza yeter

9. fatihcagan

fatihcagan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    arkadaşlar araba 2001 model sıfır değil yaww:))

10. fatihcagan

fatihcagan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bu arada verdiğiniz bilgilere teşekkür ederim arkadaşlar...Serdar bey dün sabah gittim benzin aldım birde enjeksiyon temizleyici rom marka bir saate yakın rolantide çalıştıktan sonra birazda sıkıştırarak kullandım yaklaşı 10 kmkadarinanmayacaksınız amaaraçta sorun kalmadı bu sabahda erkenden kalktım pazar günümü feda ederek aracın marşına bastım daha yarım marşta çalıştı çok mutluyum neredeyse satacaktım valla...

gencfb bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş