slm. Öncelikle aracımı tanıtayım 2002 accent 1,3 lx. Aracıma 4-5 ay önce sıralı sistem voltran lpg taktırdım. bir kaç gün düzenli çalıştıktan sonra. sabahları ilk marşta çalıştıktan bir kaç saniye sonra benzini kesiyor. rölantı düşüyor stop ediyor. tekrar kontağa bastığımda yine ilk marşta alıyor ve yine benzini kesiyor. Motor biraz ısınıncaya kadar 3-4 dakika böyle devam ediyor. motor ısındıktan sonra normalleşiyor. Bu arıza ile ilgili olarak bir kaç kez ayar yaptırdım, lpg nin tüm parçalarını değiştirdim ama sorun düzelmedi hala aynı hatayı yapıyor.
Aramıza hoşgeldiniz, yapılan lpg ayarında yada oksijen sensörünüzde sorun var. Aratırsanız forumda bu konu ile ilgili bir çok bilgiyi bulabilirsiniz.
selam serdar bey akşam kutup başını söktüm ama sabah aynı şeyi tekrarladı yine geç çalıştı sanırım oksijen sensörü arızalı dediğiniz gibi servise uğrayacağım fiyatı nerelerdedir acaba bilginiz varmı
Güncel fiyatını bilmiyorum ama 170 lira civarı olması lazım. Pahalı gelirse çıkma bakabilirsiniz. Hatta başka araçların sensörleride olur (elantra, mitsubishi v.s.).
serdar bey arıza bulundu bir sensöre giden kablo yerinden çıkmış ilginç ama şansım varmış bedavaya kurtardım