arkadaslar sabah aracımı herzman oldugu gibi calıstırdım fakat hergunkunden farklı arac ses cıkarmaya basladı anlamadım sesi dinledim acaba gecer mi dedim gecmedi 2 dk bekledim motor ısınır gecer dedim gecmedi ardından kaputu actım sesin kayıslar bolgesinden geldigini fark ettim sonra kendi kendime kayıslarda heralde buz tuttu dedim ama aksam icime kurt dustu kayıslardan neden ses gelsin ki? bi de bitmeyen bi ses
Ses tam olarak ne gibi bir ses. Kayışın kasnak bilyası arızalanmış olabilir. Başka nedeni de olabilir. Ses başka bir parçadan geliyor olabilir.
valla cık cık gelio du yanlıs deilsem benim kulagım iidir aracımımın bi vidasından ses gelsin hemen fark ederim yagmurlu gunlerde seyir halinde de su birikintilerinden gectikten sonra da ses yapıodu ama sordum dediler kayıslar ıslanmıstır ondan da benden baska kimseininkiden ses gelmiodu şimdi icime kurt dusurdunuz arkadaslar sabah ilk isim aracı kaputunu acıp baskasına calıstırrmak
bu su birikintilerinden gectikten sonra cok acaip bi kulakları rahtsiz eden bi ses hani plastigi cam yuzeye surtersinya yadas tepesiri dik tutup tahtada surtersin ya kulakları cızzlatan sesden bu ses sabahkiyle karısmasın
direksiyon ile ilgili bi iletişimi var mı bu sesin? şöyle diyim. direksiyonu çevirdiğinizde falan ses yapıyor mu? o tebeşir sesinden bahsetmişsiniz ya onun gibi bir ses.
Bu kasnak bilyasının arızalı olup olmadığını nasıl anlarız hocam vede ortalama maaliyeti ne kadardır?Benim aracımdada o kayışın döndürdüğü kasnaktan sesler geliyor ama normal mi bozukmu anlam veremedim.Şimdiden teşekkürler..