arkadaslar arac admira hecen gunlerde teyp degistirmistik ondan once ayarlaniyordu simdi saat calisiyor ama ayar yapamiyorum soktum temizledim ama yine faydasiz anlayan varmi GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
canimm turkiyemin zeki insanlari vaybee hic aklima gelmediya saat birde kutup basi sok saat bir olcak burasi turkiye herseyin bi cozumu vardi mutlaka tesekkurler arkadaslarda bisey anlatayim kisadan avrupada bi banka otobus duragina bi cameken yerlestirip icini para doldurmuslar demisler alabilin alsin parayi millet dalmis balyozla silahla ama cam ozel cam islemiyo neyse gece gelmis bizim turkler duragi kokleyip oldugun sitlayip gitmisler eryesi gun bankacilar bunu kim yapti demisler turkler tamam zaten onlardan baskasi akil etmezdi bunu :beer: GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
benim aracın da saati çalışıyor aldığımdan beri ama yanlış tuşları da çalışmıyor düzeltemedim... bu saat 1 de akü başını söküp takın ayarlanmış olur nasıl oluyor yani neden 1 merak ettim?