servis chek up ta sağ viraj demir z-rotu değişmeli demiş bu arabanın neresindeki nasıl bir parçaymış bilen varsa yazabilir mi?
aracın direksiyonunu tam sola kırın, arabadan inip sağ tekere bakın. iç tarafnda tekeri döndüren rot dışında bir kol daha var. viraj demiri(ya da çubuğu). ona ait bir parça değişecektir.
evet arkadaş almış eskişehir anadolu otomotiv oto yedek parça burda herşey bulunuyo burdan başka bizim araçların orjinal parçlarını bulabileceğim bi yer varmı?sağlam mal satan
benim de ön z rotu garantiden değişecek.servisten haber bekliyorum,15 gün oldu. türkiye stoklarında yokmuş,gelince haber verecez dediler. fiyatını sordum,25-30 tl gibi demişlerdi.
garanti kapsamında değişeceğini söyledi hyundai çakırlar servis-izmir.umarım aylarca bekletmezler. ön düzenle ilgili bir parça olduğu için ses konusunda etkisi olacağını tahmin ediyorum.bu konuda ben biraz hassasım ama beni çok rahatsız eden sesler duymuyorum açıkcası.ufak tefek şeyler var tabi ki,araç 5 yaşında artık,normal karşılıyorum.
Geçen hafta benim araçta bu parça değişti.Ön taraftan gelen lokurtu sesi kayboldu.İnşallah geri gelmez.