çok ugrasamam diyorsanız emniyete gidin yeni adresinizi verin ben artık bu adresteyim diyin bundan sonra trafik cezalarınızı filan yeni verdiğiniz adrese yollarlar..
Benim dizel aracımın ruhsatında benzinli yazıyordu, evrakları tamamlayıp gittim ve tek ruhsat kağıdının değişimine 50 tl ödedim. Sanıyorum ikametgah ve ek1 belge gerekebilir. Bu ek1 nedir tam bilmiyorum ama her işte lazım oluyor.
Valla benimki farklı adres. Değiştirmeye de niyetim yok. Cezası var mı değiştirmemenin bilmiyorum ama park cezasından yırttım böylece ))
devlet kurumları arasında koordinasyon yok malesef. bende nüfus müdürlüğüne yeni adres değişikliğini bildirdim. 1 ay sonra trafik şubeden ruhsat aldım baktım eski adresi basmışlar. mantıken nüfus müdürlüğündeki bir değişiklik tüm diğer devlet dairelerindeki b.sayarlarınekranına yansımalı. ne anlamı kalıyor nüfus müdürlüğüne bu değişikliği bildirmenin? çözemedim.
herşeyde para ya kardeşimhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley11.gifalt tarafı bi tipeks kullancan, bilgisayardan da bilgileri değiştircen..bi 5-10 TL olsa..
bizim getzin cezaları düzceye gidiyordu trafik şubeye gittim biz o adreste değiliz dedim yeni adresi aldı işledi oraya tamam dedi..ruhsat filan değişmedi yani..